Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Najdesivejšie vystúpenia v SuperStar: Hanba ako hrom!

Hviezdna rota - zvoľte najhoršieho účastníka speváckej šou SuperStar! Zobraziť galériu (14)
Hviezdna rota - zvoľte najhoršieho účastníka speváckej šou SuperStar!

BRATISLAVA – Do speváckej šou SuperStar sa prihlásilo množstvo nádejných spevákov, ktorých snom je stať sa popovou hviezdou. Niektorí porotu presvedčili, iní nie. My vám teraz prinášame dvanástku najhorších účastníkov projektu, ktorých výkony trhajú ušné bubienky. V ankete pod článkom si zvoľte najhoršieho speváka markizáckej šou SuperStar!

Miloš Čambel

Nezamestnaný kuchár (25) chcel v SuperStar skúsiť šťastie. To mu však v súťaži vôbec neprialo. Okrem toho, že ho nemôžeme považovať za talentovaného, pred porotou mal problém sa aj predstaviť. Paľo Habera ho označil za pacienta.

Alžbetka Teleková

Spev 21-ročnej súťažiacej pred vystúpením v SuperStar počula iba jej sesternica. Tá jej výkon ohodnotila pozitívne. Odlišný názor na vec mal porotca Paľo Habera, ktorý nádejnú speváčku označil za suverénne najhoršiu. Alžbetke sa názor poroty vôbec nepozdával a poriadne sa voči nemu ohradila.

Jan Bajer

Mladý 22-ročný mäsiar sa v súkromí venuje beatboxu. Porotu však viac ako svojim spevom  zaujal neexistujúcimi zubami, o ktoré prišiel, keď sa v detstve často bil. Svojim výzorom Paľovi Haberovi pripomínal Švejka.

Boris Tóth

Kasting do SuperStar mal pre 22-ročného nádejného speváka predstavovať začiatok nového života. No aj napriek tomu, že v speváckej šou neuspel, znamenala pre neho veľkú zmenu, ktorou bude návrat do školských lavíc. Porota sa zhodla, že je ho v projekte škoda.

Peter Koller

Súťažiaci na seba počas kastingu upútal pozornosť svojim bezhraničným obdivom k porotcovi Paľovi Haberovi. Jeho sympatie k nemu sú natoľko veľké, že o katovi dokonca napísal školskú slohovú prácu. Peter sa zúčastnil už niekoľkých talentových súťaží. Napriek tomu, že nikde neuspel, stále sa nevzdáva. Jeho snom je vybudovať si hviezdnu kariéru.

Erik Hrotko

Iba 16-ročný verný fanúšik slovenského rapera Rytmusa pôsobí tak, že má sebavedomia na rozdávanie. No zdanie občas klame. Po tom, čo si na svoje vystúpenie vybral jednu z piesní svojho idola, predviedol spev, ktorý sa podobal na recitáciu. Porota neverila vlastným ušiam.

Gabriela Gogolínová

17-ročná budúca cukrárka, ktorá na seba počas kastingu pútala pozornosť najmä svojim atypickým zjavom, bola v minulosti jemnou blondínkou. Potom však razantne zmenila svoj vzhľad a rozhodla sa vyskúšať šťastie v speváckej šou. Paľo Habera jej precítený spev neocenil a označil ju ako členku kategórie bizarných spevákov.

Vendelín Brestovanský

26-ročný milovník metalovej hudby o sebe tvrdí, že keď sa odtrhne z reťaze, tak vie vždy a za každých okolností spraviť šou. Počas kastingu do markizáckeho projektu SuperStar sa však vôbec neprejavil ako šoumen. Jeho prevedenie piesne od Nirvany by sa skôr hodilo na pohreby ako na poriadne tvrdý metalový koncert.

Jolana Šándorová

Iba 17-ročná študentka cestovného ruchu vraj svoj talent zdedila po mame. Súťažiaca s imidžom a s drsným vyjadrovaním rapera však porotu vôbec nenadchla. Objektívne hodnotenie brala ako veľkú krivdu.

Ján Pohlodko

Keď 20-ročný mladík rozpráva, znie ako muž, no ako náhle začne spievať, objaví sa v ňom žena. Svojim ultra tenkým hláskom porotu natoľko šokoval, že mu ani nedovolili zaspievať ďalšiu skladbu, o ktorú tak veľmi prosil. Poslali ho totiž preč.

Pavla Filipová

24-ročná Pavla chcela porotu ohúriť nielen svojim spevom, ale aj jedinečným tanečným štýlom. Veď sama priznala, že keď to na pódiu rozbalí, stojí to za to. Svojim prevedením piesne od Michaela Jacksona však porotu vôbec neohúrila. Skôr naopak. O tom, že sa mladá súťažiaca prihlásila do SuperStar, nevedela ani jej najbližšia rodina.

Adéla Pulcová

Budúca cukrárka chcela skúsiť šťastie v speváckej šou SuperStar, pretože jej cukrovinky a pečenie už pekne lezú na nervy. Okrem spevu sa venuje aj tancu. Priznala, že okrem nej nikto v rodine nemá talent na spev. Pred porotu sa 19- ročná súťažiaca postavila s prevedením piesne od britskej speváčky Adele. Jej výkon mal však od originálu poriadne ďaleko a porota si servítku pred ústa skutočne nedávala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu