Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Plastikové monštrum zo SuperStar: Eva ukázala obrie silikóny!

Eva Feuereislová ukázala neprirodzené obrie vnady. Zobraziť galériu (7)
Eva Feuereislová ukázala neprirodzené obrie vnady. (Zdroj: Foto: Facebook E.F.)

BRATISLAVA - Tá ale dopadla! Čaru plastických operácií a rôznych vylepšení podľahli už mnohé celebrity. Pri pohľade na niektoré z nich sa dokonca zdá, že v honbe za dokonalosťou a mladistvým sexi vzhľadom už začínajú strácať akúkoľvek mieru či zdravý úsudok. Príkladom môže byť aj česká hviezdička Eva Feuereislová (25), ktorá sa začína modifikovať na plastikovú príšerku. Svedčí o tom aj jej nedávne video, v ktorom ukázala extrémne mega silikóny. Pozrite, veď vyzerajú ako lopty!

O bizarnej postavičke zo SuperStar a českých VyVolených Eve Feuereislovej je známe, že kliniky plastických chirurgií sú jej druhým domovom. K dokonalosti si totiž už roky vypomáha mnohými vylepšeniami aj invazívnymi zákrokmi. Má predĺžené vlasy, umelé nechty a riasy, podstúpila korekciu nosa, nechala si zväčšiť pery a pozornosť púta aj svojím nadštandardne napumpovaným poprsím.


Mení sa na plastikové monštrum: Zúfalá superstaristka to už preháňa!


S výraznou fyzickou premenou sa Eva dokonca ani netají a svoje vynovené „ja“ hrdo prezentuje aj na sociálnych sieťach. Nedávno tam napríklad zverejnila odvážne video z fotenia, v ktorom ukázala aj celkom nahé vylepšené megaprsia.

Jej neprirodzene tvarované obrie vnady sú však len ďalším dôkazom toho, že slávychtivá blondínka sa pomaly ale isto mení na hotové plastikové monštrum. Kam svojou mániou v úprave zovňajšku plánuje ešte zájsť? Nuž, tak to snáď nevie ani len ona sama.

Eva Feuereislová všetkým ukázala svoje neprirodzené obrie silikóny.
Zobraziť galériu (7)
Eva Feuereislová všetkým ukázala svoje neprirodzené obrie silikóny.  (Zdroj: Facebook E.F.)

Viac o téme: Eva Feuereislová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu