Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mení sa na plastikové monštrum: Zúfalá superstaristka to už preháňa!

Eva Feuereislová Zobraziť galériu (6)
Eva Feuereislová (Zdroj: Foto: Facebook E.F.)

PRAHA - Čo to so sebou porobila?! Kontroverzná postavička Eva Feuereislová (25) sa svojím účinkovaním v reality šou zviditeľnila nielen v Čechách, ale i na Slovensku. Od tej doby sa ale poriadne zmenila a svoj celkový výzor poznačila viacerými chirurgickými vylepšeniami. Pri pohľade na jej aktuálne fotografie sa dá dokonca povedať, že z kedysi krehkej blondínky sa postupne stáva hotová plastiková kráľovná.

Slávychtivá hviezdička Eva Feuereislová sa v našich končinách dostala do povedomia svojou neslávne známou účasťou v speváckej súťaži Superstar. Tam síce na plnej čiare pohorela, no blondínka sa aj napriek tomu nevzdávala a snažila sa silou mocou zviditeľniť i v českej reality šou VyVolení.

No hoci odvtedy už ubehlo pekných pár rokov a Eva sa z mediálneho diania stiahla, pozornosť púta stále viac ako dosť. Túžba po uznaní a dokonalosti ju totiž dohnali až k rukám plastického chirurga a Feuereislová sa zmenila doslova na nepoznanie. Nechala si zväčšiť pery, upraviť nos a napumpovať poprsie až do nadštandardných rozmerov.

O tom, že sa táto Češka pomaly, ale isto stáva plastikovou príšerkou, svedčia aj fotografie, ktoré zverejňuje na sociálnej sieti. Viaceré z nich totiž prezrádzajú, že má už od prirodzenosti pekne ďaleko.

Jej posadnutosť dokonalosťou si všimli aj viacerí fanúšikovia, ktorí nad plavovláskou dvíhajú varovný prst. Niektorí z nich sa dokonca v komentároch zmienili, že to so zmenou svojho vzhľadu už poriadne preháňa. Výsledok jej „vylepšení“ môžete posúdiť aj vy!

Viac o téme: Eva Feuereislová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu