Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Cesta instagramovej princeznej

(Zdroj: PR)

Toto je kniha z rebríčka bestsellerov NEW YORK TIMES od učiteľky jogy, ktorú každodenne na sociálnych sieťach sleduje viac ako milión fanúšikov po celom svete.

Rachel Brathen sa preslávila svojím inšpiratívnym účtom na Instagrame s tematikou jogy, ktorý patrí medzi najsledovanejšie na svete.

Rachel Brathenová sa rozhodla podeliť o svoje inšpiratívne príspevky s ľuďmi z celého sveta. V knihe Yoga Girl - Moja cesta odhaľuje svoj životný príbeh od nešťastného detstva a deštruktívneho dospievania v rodnom švédskom meste, cez dobrodružstvá v kostarickej džungli až po nádherný a bohémsky životný štýl, ktorý si pomocou jogy a meditácie vybudovala v Arube.

„Prekonané ťažkosti nás však tvarujú a naša duchovná cesta sa začína práve vo chvíli, keď sa s minulosťou rozhodneme zmieriť.
Rozvod rodičov, smrť nevlastného otca a mamin pokus o samovraždu.
Mal prísť čas, keď sa budem vedieť na toto obdobie obzrieť a byť za svoje detstvo vďačná.“

V knihe nájdete dych vyrážajúce fotky Rachel v rôznych jogových polohách na tropickom pozadí, jogové zostavy krok za krokom a jednoduché recepty na zdravý a šťastný život bez strachu.

Autorka knihy Yoga girl - Moja cesta, Švédka Rachel Brathen je jednou z najpredávanejších autoriek rebríčka New York Times. Je motivačnou hovorkyňou a medzinárodnou učiteľkou jogy, ktorá v súčasnosti žije na Arube. Po tom ako ukončila štúdium v Štokholme odcestovala na Kostariku, kde zistila, že radosť z jogy by sa mala stáť je každodennou súčasťou.
Oddanosť k joge ju zaviedla do centrálnej Ameriky, tak sa presťahovala na Arubu, kde začala učiť jogu. Jej prednášky zahŕňajú dynamiku, základné cviky, dýchacie techniky a základné polohy.

Yoga Girl - Moja cesta je tak trochu motivačná literatúra, čiastočne memoáre, no určite je to  inšpiratívny a farebný náhľad na dobrodružstvá, ktorými si prešla od rodného Švédska po pralesy v Kostarike, ktoré nazýva jej novým domovom.

Instagramová princezná má na tejto sociálnej sieti 1,6 miliónov followerov. Na konte má nádherné fotografie ako cvičí jogu v úchvatnej prírode tohto ostrova. Ponúka aj jednoduché recepty pre zdravý, šťastný a nebojácny životný štýl.
 

Yoga Girl - Moja cesta sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu