Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Detox, po ktorom sa kilá už nevrátia: Jednoducho a rýchlo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: vyšetrenie.sk)

Ste pripravený na totálnu revolúciu vo vašom organizme? Tak potom vitajte v 10-dňovom detoxe! Dr. Mark Hyman vytvoril program, vďaka ktorému budete môcť vôbec najrýchlejším spôsobom zhodiť až 5 kilogramov a od základu znovu naštartovať celý svoj systém, a to len za krátkych desať dní.

Vďaka správnej kombinácií účinných potravín a postupov zastavíte hormón zodpovedný za ukladanie tuku, stopnete zápal prispievajúci k naberaniu hmotnosti a stimulujete detoxikačné dráhy. Používanie tipov a postupov s dlhodobým účinkom, ktoré boli zostavené s cieľom maximalizovať úspech, spôsobí, že kilogramy pôjdu dole jednoducho a rýchlo, a už sa nevrátia.

Kniha 10-dňový detox nie je len o zbavení sa prebytočných kilogramov. Je to príležitosť upevniť zdravie svojho tela na každej jeho úrovni. Áno, hmotnosť sa zníži, ale spozorujete tiež, že sa vám zvýši energia, zlepší sa vám spánok a nálada. Tiež ustúpia alebo úplne vymiznú chronické problémy vrátane bolesti kĺbov, tráviacich ťažkostí, autoimunitných ochorení, bolestí hlavy, problémov s pamäťou a mozgová hmla, alergia a problémy s dutinami a dokonca aj akné, rôzne ekzémy, či psoriáza. Rovnako sa vám pravdepodobne zvýši sexuálny apetít a zlepšia sa sexuálne funkcie.

Viete kto je Dr. Mark Hyman? Viac o ňom sa dočítate tu>>

Ako používať knihu 10-dňový detox?

V I. časti vám autor knihy vysvetlí podstatu závislosti od jedla a ako sa váš organizmus stal rukojemníkom potravinového priemyslu. Pomôže vám preprogramovať vaše "myslenie vedúce k obezite", keď rozptýli mýty, vďaka ktorým sa neviete zbaviť nadváhy a vyzdravieť.

V II. časti vysvetlí, ako tento detox funguje vrátane toho: čo budete robiť, čo budete jesť, koho budete mať na svojej strane, ako budete sledovať svoje výsledky, a tiež ako sa zbaviť zlých potravín a ako si pridať tie dobré, ktoré sa jednoduchým spôsobom postarajú o upevnenie zdravia a úbytok hmotnosti.

V III. časti vás Dr. Hyman prevedie Prípravnou fázou, počas ktorej, v rámci vašej prípravy, urobíte šesť jednoduchých vecí: detoxikujete svoju kuchyňu, zoženiete si potrebné potraviny a iné veci, odvyknete si od kávy, alkoholu a cukru, zharmonizujete si svoj postoj so zámermi, odvážite a odmeriate sa a pridáte sa k online komunite 10-dňového detoxu, kde získate potrebnú podporu.

Vo IV. časti vám autor prehľadne a krok za krokom popíše plán činností na každý z desiatich dní. Dostanete denný súpis aktivít a dozviete sa o každej zložke každodenných činností. Dôsledné dodržanie všetkých predpísaných aktivít povedie k pozoruhodnému upevneniu zdravia a úbytku hmotnosti. Každý deň sa sústreďuje na niečo iné a jeho súčasťou je aj zapisovanie si prebiehajúcich zmien vo vašom organizme. Cieľom je ponoriť vás intenzívnejšie do detoxikačného procesu a pomôcť vám zmeniť vaše doterajšie nesprávne návyky na také, ktoré vám zabezpečia dlhodobý úspech.

V V. časti sa dozviete, ako plynulo a bezpečne prejsť na dlhodobý plán zdravého životného štýlu upravený podľa vašich potrieb.

V VI. časti vám bude vysvetlené, aká sila spočíva vo vylepšovaní vašich výsledkov. Dozviete sa, ako sa môžete stať súčasťou komplexnejšieho riešenia krízy súvisiacej so zlým zdravotným stavom ľudstva a obezitou, ktorá ovplyvňuje vaše rodiny, spoločnosť, národ, svet a dokonca aj zdravie životného prostredia a planéty. Taktiež objavíte, ako môžete priamo profitovať zo skutočnosti, že sa stanete súčasťou tejto novej, zdravotnej revolúcie. VI. časť ponúka veľmi konkrétne úvodné nápady, ako sa môžete všetci spolu začať venovať utužovaniu zdravia.

VII. časť obsahuje jedálny lístok a recepty zostavené špeciálne pre obdobie 10-dňového detoxu. Nájdete v ňom jednoduché a chutné recepty, podľa ktorých si budete pripravovať každodenné jedlá. Na výber máte dva varianty: Jednoduché recepty, kde nájdete nenáročné jedlá, ktoré zvládne pripraviť aj nováčik v kuchyni, alebo Recepty pre odvážnejších určené tým, ktorí majú viac času na varenie a chcú vyskúšať nové chute a nápady.

Kniha 10-dňový detox sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk so zľavou 20%. Osobný odber po celej SR zdarma>> Pozor, Valentínska akcia! Ku každej objednávke srdiečko zdarma!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu