Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Farmárka Lucia po čerstvom rozchode: Toto telo dala kolegovi zo statku!

Lucia Nemčeková nafotila v minulosti pikantné zábery. Tomášovi Šimrákovi to zrejme nevadí. Telo kolegyne zo statku si vraj užíva plnými dúškami. Zobraziť galériu (8)
Lucia Nemčeková nafotila v minulosti pikantné zábery. Tomášovi Šimrákovi to zrejme nevadí. Telo kolegyne zo statku si vraj užíva plnými dúškami. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Markizácka reality šou spojila ďalší párik! Súťažiaci Tomáš Šimrák (23) a Lucia Nemčeková (26) sa podľa našich informácií dali po odchode z Farmy dokopy. Bratislavčanka síce počas pobytu na hospodárstve tvrdila, že má doma vážnu známosť, no tej je najnovšie koniec. Nie je vylúčené, že vzťah stroskotal práve kvôli romániku so živnostníkom zo statku.

Kontroverzná Lucia Nemčeková sa od začiatku reality šou netajila tým, že miluje sex a neznáša manuálnu prácu. Tvrdila, že by nikdy nemohla zarábať ako predavačka pár eur mesačne. V jednej z častí markizáckej šou sa dokonca priznala, že sa živila ako spoločníčka. S týmto povolaním vraj skoncovala po tom, čo si našla vážnu známosť. Podľa najnovších informácií je však veľkej láske koniec. „Teraz som sa rozišla s priateľom. Je to čerstvé,“ potvrdila Lucia.

Ako sa však zdá, z rozchodu s dlhoročným partnerom sa spamätala veľmi rýchlo. Zo zdroja z Nemčekovej okolia sme sa dozvedeli, že v súčasnosti tvorí pár s farmárskym titanom Tomášom Šimrákom. Dvojica to však popiera. Situáciu sa snažia obaja zľahčovať. To, že sa tvárime ako pár, robíme len preto, aby sa malo o čom písať. Sme len dobrí kamaráti. Nič medzi nami nie je,“ vylučuje románik Lucia. Podobnú rétoriku zvolil aj Tomáš: „Netvoríme žiadny pár.“

Hoci sa obaja stavajú k otázke vzťahu odmietavo, na sociálnej sieti to medzi nimi vyzerá inak. Vzájomne si komentujú fotografie a nešetria pritom komplimentmi. Dokonca zverejnili aj spoločný záber z nočného záťahu. Na snímke objíma Tomáš vysmiatu Luciu. 

V súvislosti s rozvíjajúcou sa láskou treba podotknúť, že nejde o prvý prípad vzťahu, ktorý sa zrodil na markizáckej Farme. Napríklad v prvej sérii reality šou sa dali dokopy playmate Andrea Járová s Mikim Ferleťákom, v druhom pokračovaní súťaže láska vzplanula medzi Bratislavčanom Adamom Kováčom a mamičkou dvoch detí Luciou Frčkovou. V tretej sérii to zaiskrilo aj medzi Máriom Drobným a Editou Orosovou.

Lucia Nemčeková a Tomáš Šimrák spolu trávia veľa času aj mimo Farmy.
Zobraziť galériu (8)
Lucia Nemčeková a Tomáš Šimrák spolu trávia veľa času aj mimo Farmy.  (Zdroj: Topky.sk, Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu