Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Markizácka farmárka predáva svoje telo: Sex si kúpite za 70 €!

Lucia Nemčeková si na internete hľadá niekoho, kto jej bude platiť za sex. Zobraziť galériu (8)
Lucia Nemčeková si na internete hľadá niekoho, kto jej bude platiť za sex.

BRATISLAVA - Nepolepšila sa! Lucia Nemčeková (26) sa počas účasti na markizáckej Farme priznala k hriešnej minulosti. So slzami v očiach pred kamerami prezradila, že sa živila ako spoločníčka. Ako sme ale zistili, najstaršieho povolania sa nevzdala ani po tom, čo sa vrátila zo statku domov. Sexom si zarába dodnes. Svedčí o tom aj jej internetový profil, kde sa k tomu otvorene priznáva. Podľa našich informácií zaplatia zákazníci za hodinu jej priazne zhruba 70 eur.

Životný štýl nezmenila! Lucia Nemčeková sa počas nakrúcania farmárskej šou priznala, že miluje sex. V čase, kedy ju čakali vypäté chvíle v dueli, s plačom prezradila, že v minulosti predávala svoje telo. „Zdalo sa mi výhodné robiť túto prácu,” povedala vtedy.

A nič sa nezmenilo. Dnes si totiž zarába úplne rovnako. Podľa nášho zdroja tmavovlásku živí najstaršie povolanie. „Má byt, kde vykonáva tieto služby,” tvrdí náš informátor. Zákazníci kontaktujú exfarmárku telefonicky, za hodinu sexu platia okolo 70 eur. Ceny sú však individuálne - v závislosti od poskytovaných služieb môžu byť vyššie alebo naopak nižšie.

Topky.sk samozrejme Nemčekovú kontaktovali. Z tejto témy nebola nijako nadšená. „Neživím sa už ako spoločníčka. Neviem, odkiaľ to máte, ale vaše informácie sú zlé. A bola by som rada, ak by ste ma už nerozoberali. A hlavne to, či robím alebo nerobím spoločníčku. Tam radšej nech sa stará každý sám o svoje súkromie,” povedala nám Lucia.

To, že tmavovláska poskytuje rozkoš za peniaze, však dokazuje aj jej internetový profil. Na zoznamke totiž otvorene píše, že zháňa sponzora. „Hľadám niekoho, kto by chcel príjemnú spoločnosť. Milenka, ktorá sa nechá vydržiavať,” svieti na jej stránke. Zároveň ako svoju najväčšiu záľubu uvádza sex. Netají sa ani tým, že vyhľadáva dobrodružstvá na jednu noc. Mailovú adresu viažucu sa k tomuto kontu farmárka bežne používa ako svoj kontaktný údaj, takže o falošnú identitu sa jednoznačne nejedná.

Luciin profil jednoznačne vypovedá o tom, že poskytuje sex za peniaze.
Zobraziť galériu (8)
Luciin profil jednoznačne vypovedá o tom, že poskytuje sex za peniaze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu