Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Farmárku Silviu zatratil vlastný syn: Vieme, prečo kašle na mamu!

Syn Silvie Haluzovej nebol nadšený, že sa jeho mama prihlásila do reality šou. Zobraziť galériu (4)
Syn Silvie Haluzovej nebol nadšený, že sa jeho mama prihlásila do reality šou.

BRATISLAVA – Nemôže ju vystáť! Silvia Haluzová (56) z markizáckej reality šou Farma neokúsila počas celého pobytu mimo civilizácie pocit radosti z listu od rodiny. Rovnako tak sa štyri mesiace na statku netešila z návštevy najbližších. Neprišiel ju pozrieť ani jej jediný syn, o ktorom hovorila len veľmi málo. Čo je dôvodom ich chladného vzťahu?

Rázna, energická žena, ktorá si nedá skákať po hlave. Takto sa prezentuje v reality šou „farmárska mama“ Silvia Haluzová. Napriek tomu, že je bezpochyby silnou ženou a svoje trápenia nedáva najavo, vo vnútri ju zožiera chladný vzťah, ktorý má so svojim synom. Neraz si kvôli tomu na Farme potajme poplakala. Podľa našich informácii nezhody medzi matkou a dieťaťom začali už dávno v minulosti, no účinkovanie Silvie v reality šou Farma ich vzťah ešte viac naštrbil. Syn jej neposlal počas trvania relácie ani jeden list, dokonca za mamou ani neprišiel.

Pri jednom z rozhovorov s moderátorkou Kvetou Horváthovou vyšlo najavo, že príčinou je Haluzovej účasť v reality šou. „Teba zobrali farmári takú, aká si. Sama si tvrdila, že keď si išla na Farmu, tak ti syn hovoril, že s tebou to tam nikto nevydrží 24 hodín. Vraj si suchárka, ktorá mladým ľuďom nerozumie. Ty si tu dokázala sebe aj synovi, že s mladými ľuďmi vychádzať vieš,“ povedala Horváthová farmárke Silvii. „Presne tak. Je to pocit zadosťučinenia. Dúfam, že si to uvedomil aj on. Ja som hrdá sama na seba. Ani v prvej a ani v druhej Farme neprišiel žiadny človek v mojom veku tak ďaleko ako ja. Boli medzi prvými, ktorí boli vyradení,“ reagovala Haluzová, ktorá pevne dúfa, že sa vzťahy so synom po návrate domov zlepšia. 

Napriek pochybnostiam Silviinho syna sa nakoniec Haluzová prebojovala až do semifinále markizáckej šou. V sobotu večer sa na obrazovkách televízie rozhodne, ktorí dvaja semifinalisti sa dostanú až do nedeľňajšieho finále. Bude medzi nimi aj Silvia? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu