Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Járovej aféra so ženáčom z Farmy má dohru: Tajní milenci?!

Andrea a Miki sa netaja tým, že si rozumejú. Na farme sa k sebe takto túlili. Zobraziť galériu (5)
Andrea a Miki sa netaja tým, že si rozumejú. Na farme sa k sebe takto túlili.

BRATISLAVA – Užívajú si nielen na peci! Nie je žiadnym tajomstvom, že playmate Andrea Járová (27) a dídžej Miloš Ferleťák (33) strávili v markizáckej šou Farma spoločnú noc. Po tom, čo ženatý Miki súťaž opustil ako prvý, zdalo sa, že horúcim chvíľkam so sexi blondínkou je nadobro koniec. Zistili sme však, že ich románik pretrváva aj naďalej!

Andrea Járová a Miloš Ferleťák si na Farme padli do oka už po niekoľkých hodinách od zoznámenia. Potvrdili to aj ich milostné hrátky na peci a v senníku. A hoci by sa zdalo, že išlo len krátkodobú záležitosť, nie je tomu tak. Zistili sme, že dvojica sa stále stýka. Spoločne si vyrazili napríklad na žúr, dokonca aj do kina v bratislavskom nákupnom centre, kde ich videl jeden z našich čitateľov.

Keď sme Mikiho s touto témou oslovili, začal sa vykrúcať. „To je nejaká blbosť,” vyhlasoval spočiatku. Nakoniec však išiel s pravdou von. „Sem-tam sa stretneme, keď som v Bratislave, skočíme na kávičku. Aďa je super dievča, nemôžem na ňu povedať zlého slova. Je veľmi pekná, inteligentná, aj v kolektíve bola veľmi obľúbená,“ nešetril chválami na jej adresu.

Pri ďalších otázkach týkajúcich sa Járovej však reagoval dosť opatrne. Keď sme napríklad chceli vedieť, či tvoria pár, zahmlieval. Vyzeralo to, akoby chcel nechať rozhodnutie na plavovláske. „Spýtajte sa Adi. Máme taký normálny posúťažný vzťah, rozumieme si,“ povedal nám.

V tomto sa s ním zhodla aj playmate, ktorá istú náklonnosť k Oravčanovi tiež priznala. „Cítime sa dobre v spoločnosti toho druhého. Každý si to môže vysvetliť po svojom. Ja som už viackrát povedala, že priateľa nemám a vzťahy teraz neriešim. Vychádzame spolu dobre a stretávame sa tak, ako aj s ostatnými súťažiacimi,“ vyjadrila sa.

Je evidentné, že ani jeden z dvojice nedá na toho druhého dopustiť. A hoci je Miki oficiálne zadaný, zdá sa, že páriku by napriek tomu nestála v ceste žiadna prekážka. Farmár totiž už so svojou ženou nežije. „Nechcem sa k tomu vyjadrovať,“ povedal Ferleťák, avšak problémy v manželstve nepoprel.

Zaujímalo nás teda, či si vie predstaviť, že by bol vzťah s Andreou o čosi vážnejší, než teraz priznávajú. „Človek nikdy nevie...“ poznamenal so smiechom. Takúto možnosť napokon nevylučuje ani samotná blondínka. „Žijem hlavne súčasnosťou. Ale čo má prísť, príde,“ uzavrela. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu