Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otvorená spoveď farmárky Frčkovej: Prehovorila o mileneckej afére s Kováčom!

Lucia Frčková prehovorila o svojom vzťahu k Adamovi. Zobraziť galériu (6)
Lucia Frčková prehovorila o svojom vzťahu k Adamovi.

BRATISLAVA – Zmätok a neistota! Tieto pocity zažívala súťažiaca z markizáckej Farmy Lucia Frčková (27) krátko po tom, čo sa po niekoľkotýždňovom odlúčení vrátila k svojej rodine. Hoci na ňu doma oddane čakal priateľ Jozef, ich vzťah už nie je taký, ako keď od neho odchádzala na statok. Na opustenom hospodárstve jej totiž pomotal hlavu súper Adam Kováč (23). Blondínka nám v úprimnom rozhovore prezradila, ako chce túto komplikovanú situáciu vyriešiť.

Hoci to spočiatku vyzeralo tak, že vzťah medzi Adamom Kováčom a Luciou Frčkovou je iba kamarátsky, časom sa ukázalo, že dvojica k sebe prechováva oveľa vrúcnejšie city. V pondelok to potvrdila aj samotná blondínka, keď sa v online rozhovore na topkách (viac TU) vyjadrila, že sa do svojho súpera zaľúbila.

Na Luciu však čakal doma jej dlhoročný partner Jozef. Preto nás zaujímalo, ako vnímal jej románik a ako chce komplikovanú vzťahovú situáciu vyriešiť.

Topky.sk: Vyjadrili ste sa, že ste do Adama svojím spôsobom zamilovaná. Keďže máte partnera Jozefa, ako ste to mysleli?

Lucia Frčková: Vyjadrila som sa tak, že mi Adam nie je ľahostajný. Jasné, že ho mám veľmi rada. Tieto veci riešim momentálne asi tak, že sa nimi budem zaoberať, keď vyjde aj on von z Farmy. Nechcem sa k tomu momentálne vyjadrovať.

Topky.sk: Zo začiatku ste boli s Adamom kamaráti a zrazu to medzi vami prerástlo do niečoho viac. Môžete nám prezradiť, čo bolo tým impulzom?

Lucia Frčková: Tam na statku sme boli stále spolu, od začiatku sme si rozumeli. Keď odišla Nikola, tak Adam mal nejaké tie svoje stavy, takže stále sme sa rozprávali, každý deň sme boli spolu. Prišlo to tak samo.

Topky.sk: Doma vás čakal partner Jozef. Trápilo vás na statku svedomie v zmysle, že to, čo robíte na farme s Adamom, nie je správne a že sa to priateľovi nebude páčiť? 

Lucia Frčková: Určite som to riešila a riešim tieto veci stále. Záleží mi na tom, ako sa cíti Jozef. Preto sa touto otázkou chcem zaoberať potom, keď vypadne Adam. Porozprávame sa a dohodneme, čo ďalej. Nie je to také jednoduché prísť domov a dostať život do zabehnutých koľají tak, ako tomu bolo pred mojím odchodom na farmu. 

Topky.sk: Čo hovoril Jozef na vaše účinkovanie v šou a tiež na románik s Adamom? 

Lucia Frčková: Medzi mnou a Adamom sa v podstate nedialo nič také. Nechápem, za čo by som sa mala hanbiť. Ja som sa tam neváľala s niekým 24 hodín v posteli, len sme si povedali, že sa máme radi. Určite mu to vadí, určite žiarli, ale že by mi nadával alebo niečo podobné, to nie. Povedal, že je na mňa hrdý a sú to normálne veci. Ja som tam nič zlé neurobila.

Topky.sk: Neoľutoval, že vám dovolil, aby ste išli na farmu?

Lucia Frčková: Určite to oľutoval, pretože mi aj hovoril, že ma nikam nemal púšťať. Ale on vie, že ja som taká, že idem aj cez mŕtvoly. Skrátka, keď si postavím hlavu, tak idem. Ale ja to beriem tak, že život je taký, že čo sa má stať, tak sa stane. Asi to tak malo byť.  

Topky.sk: Zvyčajne sa po takejto skúške vzťahy posunú ďalej. Otvorili ste s Jozefom otázku svadby?

Lucia Frčková: To sa ukáže až neskôr, či to utužilo náš vzťah. Svadbou sme sa zatiaľ nezaoberali. Hovorili sme, že niekedy sa možno vezmeme, ale nie je to moja priorita byť vydatá.

Topky.sk: Adamovi ste po svojom odchode napísali list. Prečo? Čo ste mu v ňom povedali?

Lucia Frčková: Napísala som mu, pretože keď som vypadla, tak mi bolo smutno. Vedela som, ako to berie aj on. Chcela som ho podporiť. Mal tam síce Evu, ale vedela som, že už takú veľkú podporu mať nebude. Chcela som mu dodať síl a chcela som, aby vedel, že aj keď som vypadla, že na neho myslím a že mu držím palce.

Topky.sk: Adam sa zo začiatku zaľúbil do Nikoly. Stretli ste sa s ňou? Neprekáža jej váš románik s Kováčom?

Lucia Frčková: Volali sme spolu, je úplne v pohode. Nemáme sa prečo zabíjať. Ona tvrdí, že pre ňu je to skončené, takže zostávame kamarátky.

Sledujte Topky TV: Rozhovor s Luciou Frčkovou o jej vzťahu k Adamovi a k partnerovi Jozefovi.

Farma_1

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu