Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Frčkovej darček z Farmy: Dieťa s Adamom?!

Luciina postava sa zaguľatila. Netají sa tým, že k Adamovi čosi cíti. Zobraziť galériu (6)
Luciina postava sa zaguľatila. Netají sa tým, že k Adamovi čosi cíti.

BRATISLAVA – Zaguľatila sa! Hoci sa súťažiaci z markizáckej Farmy vracajú domov zväčša pochudnutí, Lucia Frčková (27) je očividne iný prípad. Pri pohľade na ňu je totiž viditeľné, že jej telo sa zmenilo a pôsobí ženskejšie. Vynárajú sa preto špekulácie, že dvojnásobná mamička si zo súťaže odniesla výhru v podobe bábätka, ktorého otcom by mohol byť jej súper Adam Kováč (23)! Nasvedčuje tomu aj ďalší fakt.

Tehotná?! Lucia Frčková musela po odchode zo súťaže riešiť veľkú dilemu. Kým doma na ňu čakal dlhoročný priateľ Jozef, vďaka súťaži začala čosi cítiť aj k svojmu súperovi Adamovi. Komplikované vzťahy však nie sú jediným problémom, ktorý musí farmárka riešiť.

Podľa našich informácií totiž všetko nasvedčuje tomu, že pod srdcom nosí bábätko. „K danej téme sa nechcem zatiaľ vyjadrovať,“ poznamenala vyhýbavo Lucia, čím prípadné tehotenstvo nepoprela. „Je pravda, že tri mesiace nemám menštruáciu,“ dodala.

O čosi zhovorčivejšia bola ale blondínkina mama. „Od lekára zatiaľ nemá nič potvrdené, ale aj ja som si na nej všimla, ako má pribraté bruško. Apelujem na ňu, aby išla na vyšetrenie, ale Lucka má stále čas,“ povedala nám na adresu dcérinej zmenenej postavy Jana, ktorá sa súťaže taktiež zúčastnila.

V prípade pozitívneho výsledku tehotenského testu sa vynára možnosť, že otcom dieťaťa by mohol byť možno aj Kováč. „To ja netuším. Na toto musí odpovedať Lucka, nerozoberala som to s ňou až tak do detailov. Ale pre mňa je každé bábätko požehnaním. Nechajme sa prekvapiť,“ uzavrela záhadne mama Frčková.

Oneskorená menštruácia môže byť ale tiež prejavom stresujúceho obdobia a výraznej zmeny prostredia. V prípade niektorých žien sú takéto prejavy bežné. Uvidíme, či sa s pribúdajúcim časom bude bruško dvojnásobnej mamičky zaokrúhľovať rovnako ako v požehnanom stave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu