Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Napínavý duel na Farme: Vyhral idiot!

Monika sa raduje z výhry, Gabriela neskrýva smútok. Zobraziť galériu (6)
Monika sa raduje z výhry, Gabriela neskrýva smútok.

BRATISLAVA – Vo štvrtok si súťažiaci zvolili za prvú duelantku Gabrielu Bullovú (29). Rebelka si následne vybrala do súboja podnikateľku Moniku Haklovú (37), o ktorej uvažovala už minulý týždeň. Toto rozhodnutie bolo pre ňu osudné, pretože boj o zotrvanie na Farme nakoniec vyhrala blondínka. To vytočilo najmä Ľudovítu Mládkovú (31), ktorá realitnú maklérku označila za idiota.

Už pri minulotýždňovej účasti vo vyraďovacom dueli sa Gabriela Bullová zastrájala, že si vyberie do súboja Moniku Haklovú. Chvastala sa tým, že ju ľahko porazí. No namiesto nej si zbabelo zvolila zranenú Luciu Frčkovú, ktorá nakoniec vypadla.  

Po ostrej kritike od ostatných súťažiacich sa tmavovláska rozhodla svoju chybu napraviť. Nechala sa zvoliť za slúžku, aby opäť išla do duelu. Na podnikateľke Monike Haklovej bolo hneď vidieť obavy a neustále do kamery opakovala, že nechce vypadnúť takto tesne pred koncom. A hlavne nie pričinením Gabriely, s ktorou sa neznášajú.

Duel Bullová - Haklová sa nakoniec ale stal realitou. Iba prebiehal úplne inak, ako tmavovláska zamýšľala. Hneď v úvodnej disciplíne ju pri pílení blondínka prevalcovala. Nedala sa zastaviť ani vo vedomostnom teste, v ktorom opäť triumfovala. Konečné skoré 2:0 v prospech Moniky všetkých prekvapilo, dokonca ani samotná víťazka tohto duelu nečakala, že vyhrá. Aj napriek tomu, že ostatní farmári rátali s víťazstvom Gabriely, tá vypadla.

Jej prehra zarmútila hlavne Ľudovítu. Malačanka absolútne nestála o ďalšiu prítomnosť podnikateľky na statku. „Gabika čo robíš? Toto si mi urobila naschvál,“ vykričala jej Ľudka so slzami v očiach hneď po dueli. „Takého idiota si mi tu nechala,“ pokračovala urážkami na adresu Moniky. .

Vypadnutá farmárka tiež neskrývala menšie sklamanie. „Asi to tak malo byť. Ja verím na osud. Mňa len to štve, že som sklamala Ľudku, pretože mi veľmi verila,“ povedala Gabika. Víťazka naopak neskrývala nadšenie. „Som na to hrdá, že som ju porazila,“ nadšene skonštatovala po súboji Monika.

Na Farme to ale vôbec  nebude mať ľahké. Už predtým ju ostatní kolegovia neznášali a teraz sa to ešte zhorší. Ako sme vás už informovali, konflikt s Ľudkou dokonca prerastie do fyzických útokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu