Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Starú Jaru vyštvali z Farmy: Si sviňa, zaútočila na Nikolu!

Jarmila Ščibrányová (vľavo) si zmerala sily s Nikolou Komorovou (vpravo). Duel prehrala. Zobraziť galériu (6)
Jarmila Ščibrányová (vľavo) si zmerala sily s Nikolou Komorovou (vpravo). Duel prehrala.

BRATISLAVA – Teror sa skončil! Tretí duel markizáckej Farmy sa stal osudným pre Jarmilu Ščibrányovú (55). Tá si v súboji zmerala sily s Nikolou Komorovu (20), ktorá najstaršej súťažiacej posledné chvíle na statku poriadne strpčovala. Keď si do nej tmavovláska „kopla“ aj pri vyhadzove, bývalá alkoholička jej nezostala nič dlžná!

Ako sme vás už včera na topkách informovali, atmosféra medzi Jarmilou Ščibrányovou a Nikolou Komorovou bola v posledných dňoch poriadne napätá. Ich vzájomný spor napokon vyvrcholil v rozhodujúcom súboji. Ščirbányová si totiž do duelu vybrala práve Nikolu, ktorá ju neustále zhadzovala a urážala.

Komorová mala v pozícii druhého duelanta právo na výber súťažných disciplín. Najskôr zvolila pílenie dreva, v ktorom Jarmilu prekonala. Druhý súboj bol prekvapením – ženy mali zostrojiť drevený válov, čo aj tentokrát išlo  viac od ruky práve mladšej súťažiacej.

Jarkin výtvor bol ale očividne vhodnou zámienkou na to, aby si súperky znovu skočili do vlasov. „Z toho by sa ani sviňa nenažrala,“ poznamenala uštipačne Komorová smerom k vyradenej súťažiacej. Ščirbányová, ako to už býva zvykom, reagovala stroho, ale úderne. „Možno ty!“ odvrkla. Vzájomné kydanie špiny prekvapilo aj samotnú moderátorku Kvetu Horváthovu, ktorá situáciu upokojovala slovami: „Kroťte svoje vášne dámy!“

Ščibrányovej odchod zo súťaže sa niesol v rozpačitom duchu. Kuchárka sa odmietala rozlúčiť s Adamom, Romanom, Evou a Nikolou, ktorí jej psychicky dosť ubližovali. Menovaným bol ale tento fakt ukradnutý. „Strašne som sa tešila, lebo som všetkým sľúbila, že sa vrátim. A že stará pôjde domov. A tak sa aj stalo,“ uzavrela v mene svojich kumpánov Nikola.

Chcete vedieť, ako svoj vyhadzov niesla Jarka? Čo si s odstupom času myslí o Komorovej správaní? Neľutuje svoju účasť v súťaži? Nenechajte si ujsť online rozhovor s Jarmilou Ščibrányovou už v pondelok o 9:00. Viac informácií TU.

Tip: Pozrite si cez víkend aj dobrý film. Poďte na telkac.sk a vyberte si z ponuky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu