Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Dráma na Farme: Mudrlant Filkor nečakane skončil... Duel aj tak bude!

Ľubomíra Filkora zradilo zdravie. Zobraziť galériu (8)
Ľubomíra Filkora zradilo zdravie.

SENICA - Zbavili sa ho! Súťažiaci na markizáckom statku neboli posledné dni spokojní s farmárom týždňa Ľubomírom Filkorom (46). Ten mal však imunitu a vedeli, že do duelu ho poslať nemôžu. Situácia sa však nakoniec vyriešila sama. A to poriadne dramaticky. Na Farme totiž zasahovala záchranka. Výsledkom bolo odstúpenie učiteľa zo súťaže. To však nič nemení na fakte, že ďalší obyvatelia budú musieť bojovať o zotrvanie v šou.

Obyvatelia statku pri Senici mali už Ľubomíra Filkora plné zuby. Nemohli s tým však nič robiť. Ako farmára ho totiž chránila imunita. Všetko teda nasvedčovalo tomu, že s ním budú musieť žiť aj naďalej. Zasiahol však osud. U učiteľa sa totiž prejavili zdravotné ťažkosti.

Pri manipulácii s vrecom ho zradila chrbtica, ktorú už mal v minulosti operovanú. Štáb preto okamžite zavolal zdravotníkov. „Lekárka mi povedala, že potrebujem odbornú pomoc. Musia ma vyšetriť, aby sa ukázalo, či mám niečo s platničkou. Rešpektoval som toto odporúčanie a zo súťaže, hoci nerád, odstupujem,“ okomentoval Ľubomír okolnosti svojho odchodu. Nezabudol dodať, že je z takéhoto konca v šou poriadne smutný.

Tento zvrat udalostí zobral najmä Rolanda Sedláčka, ktorý sa vyjadril, že učiteľ bol pre neho ako otec. Zdrvený je ale aj duelant Adam Kováč. A to preto, že zastupujúcim farmárom týždňa sa stal Roman Olach, ktorý bol pôvodne jeho adeptom na súpera v dueli. Takto si mladík bude musieť vybrať medzi bývalým pornohercom a kamarátom Tomášom Mrvom. Koho zvolí? To sa dozviete dnes večer v markizáckej Farme.

Tip: Vyberte si program na dnešný večer. Bude to Farma alebo dobrý film? Vyberajte na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu