Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Znásilnenie na Farme?! Opitú súperku nútil k sexu!

Tomáš Mrva si Evine náznaky vysvetlil po svojom. Tej zostali po žúre len oči pre plač. Zobraziť galériu (5)
Tomáš Mrva si Evine náznaky vysvetlil po svojom. Tej zostali po žúre len oči pre plač.

BRATISLAVA – Rev, plač a krik! Hoci sa súťažiaci z markizáckej šou Farma dostávajú pomerne často do zaujímavých situácií, to, čo sa udialo počas prvého alkoholového žúru, vyrazilo všetkým dych. Bujará zábava na opustenom statku sa vymkla spod kontroly a mala nechutnú dohru. Podgurážený Tomáš Mrva (24) sa prestal ovládať a mladú kaderníčku Evu Orolínovú (19) nútil k intímnostiam!

Toto je už fakt drsné! Farmárom sa počas celého týždňa podarilo splniť niektoré z úloh, ktoré im na začiatku súťaže hospodár pridelil. Vďaka svojej snaživosti sa dočkali odmeny v podobe päťlitrového demižónu bieleho vína. Rozptýleniu sa asi najviac potešila najmladšia účastníčka šou Eva Orolínová. „Doslova som sa na víno vrhla, ako keby som bola alkoholička,“ smiala sa pred markizáckymi kamerami brunetka.  Netrvalo však dlho a úsmev na jej tvári vystriedali slzy a strach.

Nevinná zábava súťažiacich sa počas večera zmenila na drámu. Veľkú mieru v tom zohrával práve chľast. Z povaly sa v noci z ničoho nič začal ozýval krik a plač. Ten dostal do pozoru všetkých zabávajúcich sa v kuchyni. Hluk vystrašil aj abstinujúcu alkoholičku Jarmilu Ščibrányovú, ktorá radšej žúr odignorovala a išla spať. Práve ona priblížila detaily toho, čo sa stalo.

 „Hoci som povedala, že o tom nebudem rozprávať, nedá mi to. V noci ma prebudil strašný rev, krik, a plač. Počúvala som, čo sa deje. Vysvitlo, že Tomáš išiel znásilniť Evu hore v sene,“ povedala na rovinu o incidente kuchárka.

Ako sme sa zo zákulisia šou dozvedeli, incident sa odohral mimo kamier. „Keď Tomáš na ďalší deň vytriezvel, strašne ho to celé mrzelo. Hoci to vyzeralo tak, že Eva mu dávala počas inkriminovanej noci  náznaky na zblíženie, zle to pochopil,“ povedal topkám zdroj zo zákulisia šou. Chcete vedieť, čo o nechutnom incidente povedali jeho účastníci Mrva a Orolínová? Pozrite si večernú epizódu Farmy na Markíze.

Tip: Pozrite si Farmu vo vysielaní TV Markíza. Kompletný TV program nájdete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu