Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vyraďovací duel na Farme: Tajný trest pre lenivú Nikolu!

Adam netušil, že s Rolandom bojuje vlastne za zotrvanie alebo vyhadzov Nikoly zo šou. Zobraziť galériu (8)
Adam netušil, že s Rolandom bojuje vlastne za zotrvanie alebo vyhadzov Nikoly zo šou.

SENICA - Nikola Komorová (20) mala tento týždeň na Farme funkciu slúžky. Všetky úlohy ale vykonával Adam Kováč (23), ktorý sa aj napriek svojej pracovitosti ocitol v súboji. Televízia Markíza sa však rozhodla túto nespravodlivosť vyriešiť zaujímavým spôsobom. Bez toho, aby duelanti o niečom vedeli, nebojovali za seba. Utajeným zmyslom rozhodujúceho zápasu bol totiž osud silikónovej tmavovlásky. Prehra mladého manažéra proti Rolandovi Sedláčkovi (31) by znamenala jej vyhadzov!

Netradičný duel! Vo piatkovej časti Farmy zo súťaže odstúpil kvôli zdravotným problémom Ľubomír Filkor. Hoci bolo teda na statku o jedného hráča menej, napriek tomu sa duel konal. Súpermi zvolený Adam Kováč si vybral ako oponenta v boji o zotrvanie v šou Rolanda Sedláčka. Keď odišli obaja páni do samostatných chatiek, kde boli izolovaní od ostatných kolegov, zasiahla televízia Markíza. S prihliadnutím na okolnosti trochu zmenila pravidlá!

Divákom sa totiž mohlo zdať nespravodlivé, že sa v súboji ocitol práve spomínaný Adam, ktorý vykonával funkciu sluhu zodpovedne a makal aj za lenivú Nikolu. Moderátorka Kveta Horváthová preto oznámila zvyšným obyvateľom statku, že vypadnutia sa musí obávať jedine silikónová povaľačka. Upravenie pravidiel bolo nasledovné: Ak vyhrá Sedláček, Komorová odchádza. Keď uspeje Kováč, prsaňa zostáva a nikto v šou nekončí.

Trestom pre Nikolu by teda nebol len koniec v programe, ale aj vedomie, že sa o výhru pripravila svojou lenivosťou a ľahostajným prístupom. Nakoniec ale bola potrestaná len nervami, ktoré pri súťažení prežívala. Prvý duel v preťahovaní lanom totiž vyhral Roland. Hľadanie kľúča v sude plnom bahna ale išlo lepšie Adamovi. Ten sa potom usilovnejšie pripravoval na vedomostný kvíz a napokon sa radoval z celkového víťazstva.

Jeho súper samozrejme zosmutnel. Bývalý pornoherec dokonca vyronil aj slzy, keď si myslel, že prehra znamená jeho koniec v šou. Až vtedy sa obaja dozvedeli, že neodchádza nikto, že išlo vlastne o Komorovú. „Som šťastný, že som vybojoval miestečko Nikolke a som šťastný, že som naspäť v hre,” povedal potom Adam. Tento týždeň teda Farmu opustil len Ľubomír Filkor. Ten bude online na topkách v pondelok o 10:00. Viac informácií TU!

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu