Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Ožratý Paviel z Farmy: Je tam deň a už ho nenávidia!

Roman Olach nasával aj po príchode na farmu. Zobraziť galériu (6)
Roman Olach nasával aj po príchode na farmu.

BRATISLAVA – Nezačal najlepšie! Televízia Markíza včera predstavila jedenástku súťažiacich bojujúcich o výhru v dobrodružnej šou Farma 2. Výrazným účastníkom je bez pochýb Roman Olach (20), ktorý sa nápadne podobá na známeho kaderníka. Blonďavý mladík sa medzi súpermi nepredviedol v najlepšom svetle. Na statok totiž prišiel poriadne podgurážený. Po pár hodinách ho už mali všetci plné zuby!

Chľast namiesto roboty! Tvorcovia zimnej verzie markizáckej šou Farma od začiatku sľubovali, že tentokrát to bude poriadne drsné. Náročné podmienky a obrovská zima napokon nie sú pre každého. Svoje o tom zrejme vie aj Roman Olach z Partizánskeho, ktorý sa pred príchodom na statok posmelil alkoholom.

Televízni diváci sa o tom mohli presvedčiť už včera večer. Mladík svojím odviazaným správaním vyprovokoval napríklad aj pána hospodára, ktorý súťažiacich odprevádzal na farmu. Podľa našich informácií mali však blondiaka v zuboch aj jeho súperi. „Bol ožratý už pred príchodom. Na farme to potom pokračovalo, ďalej nasával s Janou Frčkovou, kým ostatní pracovali,“ dozvedeli sme sa zo zákulisia súťaže.

Romanov ľahkovážny prístup sa ostatným farmárom samozrejme vôbec nepáčil, čo mu dali aj patrične najavo. Rodák z Partizánskeho sa pred spustením šou netajil, že má s výhrou veľké plány. No vyzerá to tak, že zrejme zostane len pri nich. Keďže je už po prvom dni medzi súpermi čiernou ovcou, jeho šance na úspech asi nebudú veľmi veľké.

VIDEO: Roman si doprial cigaretku, zatiaľ čo jeho súperi pracujú.

Olach-farma

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu