Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Boháčka Haklová do Farmy 2: Monika, načo sa tam trepeš?!

Farmárka Monika Haklová Zobraziť galériu (6)
Farmárka Monika Haklová

BRATISLAVA – Chce sa zviditeľniť?! Jedna z finalistiek druhej série markizáckej Farmy Monika Haklová (37) nepatrí k ľuďom, ktorí by sa do šou prihlásili kvôli hlavnej výhre v hodnote 50 tisíc eur. Zistili sme totiž, že sa živí ako realitná maklérka a je tiež majiteľkou úspešnej firmy. Natíska sa preto otázka, z akého dôvodu sa do súťaže prihlásila.

Túži sa stať „hviezdou“?! Farmárka Monika, ktorá už v týchto chvíľach obýva svoj nový domov na Kopaniciach, evidentne neparí medzi tých, ktorí naozaj potrebujú finančnú výhru. Slušne si totiž zarobí vďaka svojej firme, kde figuruje spolu so snúbencom Martinom Kollárom na pozíciách konateľov.

Podľa našich informácií však spravuje blondínkin partner aj iné spoločnosti. Je teda zrejmé, že ich rodinka finančnou núdzou netrpí. Práve naopak. Okrem značkového oblečenia utráca dvojica peniaze aj za luxusné dovolenky. Pred rokom si napríklad užívali v Dubaji, s čím sa „farmárka” pochválila aj na svojom profile na sociálnej sieti.

Dôvod jej prihlásenia do súťaže bude teda niekde inde. Je zjavné, že podnikateľku láka svet kamier a reflektorov. Mamička troch detí sa do povedomia divákov dostala už v novembri 2011. Vtedy účinkovala v šou Bez servítky.  O mesiac neskôr sa zas objavila na spoločenskej akcii v úlohe modelky spolu so známymi tvárami nášho šoubiznisu.

Odpoveď je teda jednoduchá. Monika evidentne túži po medializácii a popularite. Svoje stanovisko nám však povedať nemohla, lebo sa už so spolusúťažiacimi nachádza na statku neďaleko Senice. Komunikáciu s médiami má momentálne zakázanú.

Tip: Pozrite si Farmu v televízii. Čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu