Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Na Farme to vrie: Chľast a divočina na stole!

Farmári to roztočili priamo na stole. Nikol Komorová sa vrhla na Rolanda Sedláčka. Zobraziť galériu (9)
Farmári to roztočili priamo na stole. Nikol Komorová sa vrhla na Rolanda Sedláčka.

BRATISLAVA - Vo víre vášne a poriadnej zábavy! Tak vyzeral večer Farmárov, ktorí dostali po odchode vypadnutej Jany Frčkovej (45) demižón vína. S pribúdajúcou hladinou alkoholu to začalo medzi súťažiacimi na statku poriadne vrieť. Niektorí poodhalili svoje telá, iní to roztočili priamo na stole.

Odviazali sa! Po náročnom týždni a prvom vyraďovaní dostali farmári ako odmenu päťlitrový demižón vína. Najviac sa tomuto alkoholovému darčeku potešila najmladšia súťažiaca Eva Orolínová. „Bol ťažký týždeň a boli sme unavení. Všetci sme sa tešili na vínko. Ja osobne som sa na neho doslova vrhla, ako keby som bola alkoholička,“ smiala sa brunetka.

To, že niektorým chľast naozaj chutil, sa nedalo nevšimnúť.  S pribúdajúcou hladinou vína v krvi sa statkári začali odhaľovať.  Roland Sedláček zo seba zhodil mikinu a ukázal vypracovaný hrudník. Podobne ako on pretŕčala telo aj Monika Haklová. Tá sa tiež chcela pochváliť svojimi krivkami. 

Ženské osadenstvo sa odviazalo dokonca natoľko, že si začali dámy porovnávať veľkosť poprsia.  To zaujalo aj potuženého Rolanda a k dievčatám sa pridal. Zábava vyvrcholila nečakaným „sexuálnym“ tancom na stole, kedy vyskočila Nikola Komorová obkročmo do Sedláčkovho náručia. Jediná, ktorá si večer až tak neužila, bola abstinujúca alkoholička Jarmila Ščibrányová. Vínovým nástrahám sa jej podarilo odolať. Ak ste zvedaví, ako to na žúre vyzeralo, pozrite si večernú časť Farmy na Markíze.

Tip: Pozrite si farmu na Markíze. Presný čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu