Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Farmárka Frčková skončila v šou: Pretvárka a plač!

Farmárka Jana Frčková skončila v šou. Takto sa s reláciou lúčila. Zobraziť galériu (4)
Farmárka Jana Frčková skončila v šou. Takto sa s reláciou lúčila.

BRATISLAVA - O výhre už môže iba snívať! V markizáckej šou Farma sa v sobotu prvýkrát vyraďovalo. V súboji sa stretli dve dámy - Jana Frčková (45) a Jarmila Ščibrányová (55). Zatiaľ čo prvú spomínanú označili na vyhadzov súperi, druhú si vybrala práve Frčková. To však nemala robiť, pretože staršia konkurentka ju v dueli porazila. Blonďavá podnikateľka potom predviedla pri odchode nielen preafektované divadielko, ale aj pretvárku a plač.

Porazila ju o desať rokov staršia súperka! Tvorcovia Farmy sa rozhodli, že druhú sériu okorenia novou formou vyraďovania. Kvôli tomu, aby bola šou ešte dramatickejšia. Namiesto jedného súboja musia preto vyhrať duelanti až dva.

Ako prvé si na zimnom statku  zmerali sily dve najstaršie súťažiace - štyridsaťpäťročná Jana Frčková a o desať rokov staršia Jarmila Ščibrányová. Hoci si druhú spomínanú pôvodne blonďavá podnikateľka nechcela vybrať do súboja, nakoniec zataktizovala a zvolila si práve ju. Zrejme dúfala, že vek zohrá úlohu a porazí ju. No nakoniec toto rozhodnutie trpko oľutovala. Zo statku totiž išla domov ako prvá. 

Tmavovlasá kuchárka ju porazila nielen v pílení dreva, ale aj v jedení makových slížov. Zaujímavé je, že pri oboch disciplínach sa Jana snažila vytvoriť dojem, že podporuje svoju súperku. Išlo však iba o pretvárku. V momente, ako prehrala, totiž pred kamerami spustila plač. Hoci sa už niekoľkorát na hospodárstve vyhrážala svojím odchodom, keď prišlo na lámanie chleba, ťažko sa jej išlo domov.

„Je mi ľúto za partiou, za Luboškom, za Romankom, za Luciou a vlastne za všetkými. Ja ich mám všetkých rada svojim spôsobom,“ povedala pri odchode z Farmy Frčková. „Buďte dobrí a starajte sa o zvieratká. Ja vás budem sledovať,“ zneli jej posledné slová v šou. Ak ste zvedaví na pikošky zo statku, určite si nenechajte ujsť online rozhovor s vyradenou Janou. Tá bude na topkách odpovedať na vaše otázky už v pondelok od 10:00.

Tip: Pozrite si Farmu na Markíze. Presný čas vysielania sa dozviete z televízneho programu telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu