Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kveta Horváthová melie z posledného: Pozrite, ako trpí!

Chorá Kveta Horváthová nakrúca drsnú markizácku šou. Zobraziť galériu (12)
Chorá Kveta Horváthová nakrúca drsnú markizácku šou.

SENICA - Pre prácu všetko?! Kveta Horváthová (35) už naplno zarezáva na statku kvôli Farme 2, ktorú bude aj tentokrát moderovať. Podľa našich zistení jej ale nakrúcanie komplikuje nepríjemná choroba. Ako vidno na našich záberoch, po hospodárstve pobehuje zababušená od hlavy po päty. Pred kamerami sa premáha pri teplotách. Nemá však na výber. Šou štartuje už v nedeľu a všetko musí byť hotové!

Namiesto liečenia nakrúcanie v drsných podmienkach! Kveta Horváthová je podľa našich informácií už pekných pár dní chorá. Napriek tomu však ďalej nakrúca šou Farma 2. Nám sa ju podarilo zachytiť neďaleko Senice, len kúsok od statku, kde sa súťaž vyrába.

Zababušená moderátorka celý čas kašľala a bolo vidieť, že sa vôbec necíti dobre. „Asi som prechladla a chytila nejaký vírus,” povedala nám k svojej chorobe. Napriek líčidlám bolo evidentné, že je bledá. Mala by teda ležať v posteli. Lenže program ide na obrazovky už túto nedeľu. „Samozrejme, je to poriadna komplikácia, keď je veľa roboty,” skonštatovala Horváthová pomedzi záchvaty kašľa.

Podľa našich zistení však aj za blondínkino ochorenie môže práve práca. Keď totiž chceli tvorcovia nakrútiť upútavku, kde sa moderátorka brodí snehom, zo zimnej oblohy svietilo slnko. „Vyriešilo sa to snežným delom. Fúkalo na ňu asi z piatich metrov a bola úplne mokrá,” prezradil náš zdroj. Premočená Kveta sa potom v mrazivom počasí presúvala z farmy domov a až tam sa mohla osušiť a prezliecť.

Zdá sa teda, že Markíza riadne hazarduje so zdravím svojej moderátorky. Otázne je, či to stojí za to. Nevyležaná chrípka totiž môže mať vážne následky.

Tip: Pozrite si Farmu 2 na Markíze! Presný čas vysielania sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu