Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rafaj v parlamente napadol Matoviča: Chytil ma za kravatu a dusil ma

Rafaj a Matovič
Rafaj a Matovič (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Medzi poslancami Igorom Matovičom (nezaradený) a Rafaelom Rafajom (SNS) sa vo štvrtok v parlamente strhla roztržka. Televízia TA3 informovala, že podľa Matoviča ho Rafaj napadol v poslaneckom salóniku nad rokovacou sálou.

Rafaja údajne znervóznila Matovičov transparent s nápisom "Gorily patria do basy", vykrikoval na Matoviča, ktorý ho zahriakol. Rafaj mu potom podľa Matoviča povedal, aby išiel von, na čo Rafaj pristal a následne sa strhla fyzická roztržka.

"Išiel som do salónika, tam na mňa vyskočil, chytil ma za kravatu a dusil ma. Vyletela mi ruka, pritlačil som ho ku stene, lepšie som mu stisol krk, aby ma pustil, na čo mu vybehli oči ako čivave. Potom k nám priskočil ochrankár a vyzval nás, aby sme sa upokojili. Pán Rafaj sa hneď ospravedlňoval, tak som ho nechal tak," opísal Matovič incident. Tvrdí, že Rafaj dostal to, čo chcel a celú vec považuje za uzavretú.

Rafael Rafaj udalosť nechcel komentovať. "Necítim potrebu komentovať ani údajného Matoviča, ani údajnú udalosť," poznamenal. Dodal, že "Matovič tak ako preháňa vo svojich divadelných pózach, rovnako je prehnané aj jeho vyjadrenie k tejto udalosti. Stačí keď si pozriete jeho vyjadrenia v parlamente."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu