Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mojsejová o rozpade Matovičovcov: To čo tu predvádzajú, do pi*i!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (2)
Nora Mojsejová (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Šéfka Strany slobodné slovo sa opäť raz rozohnila. Po tom, čo si pozrela tlačovku Igora Matoviča a jeho kandidátov, ktorí odmietli ísť na detektor lži, si nekládla servítku pred ústa. Padali aj nadávky najhrubšieho zrna.

„Ja som zhrozená. Som pozerala dve tlačovky teraz, Matoviča aj tých odídencov od jeho. To čo tu oni predvádzajú, do pi*i. Na koho oni hrajú divadlo. Keď som povedala, že Matovič nevie ráno, čo urobí na obed a čo urobí, večer už je to všetko inač,“ vyhlásila vo videu, ktoré zverejnila na svojej webovej stránke. „Teraz sa tu hrajú na detektor lži. Či brali úplatky do pi*i alebo nebrali. Všetci, čo tam boli 20 rokov, brali. Rozkradli túto republiku na minďar. Dohnali ľudí na dlažbu a teraz do nich ešte aj kopú, do pi*i. A somári ich voľte ďalej. Dávajte im hlasy a po voľbách sa vyserú na vás. Už teraz na vás serú. To čo je toto tu. Toto chceme?“ dodala.

Mojsejová ostro protestuje aj proti tomu, že Matovičovci zneužívajú parlamentnú pôdu na organizáciu tlačoviek. „OĽaNO nie je parlamentnou stranou, preto si nevieme predstaviť situáciu, keby 26 kandidujúcih politických strán si robilo tlačové besedy na pôde parlamentu. Žiadame predsedu NRSR p. Hrušovského, aby zaujal k tomuto stanovisko,“ vyzvala strana  predsedu parlamentu.

Matovič tvrdí, že Nora Mojsejová sa mýli. "Foyer národnej rady je verejný priestor a keď si pani Mojsejová povie, že bude mať tlačovku vo foyer národnej rady, tak ju tam môže mať. Nikto ju odtiaľto vyháňať nebude," reagoval.

Varovanie: Nasledujúce video je zverejnené v necenzurovanej forme. Obsahuje vulgarizmy.

 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu