Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Volebná kandidátka SaS: Sulík potešil Greksu sexuálnou polohou!

Známy rocker bude kandidovať vo voľbách
Známy rocker bude kandidovať vo voľbách

BRATISLAVA – Sloboda a Solidarita Richarda Sulíka pred predčasnými voľbami posilňuje. Ako správni liberáli získali na svoju kandidátku známeho rockera a miestneho politika Mariána Greksu. Radostnú novinu umocňuje aj dohoda na číslo na kandidátke. Prečo dostal rocker práve číslo podľa sexuálnej polohy?

„Bol to Rišov nápad. Keď mi to hovoril, smial sa pod fúzy, ktoré nemá. Povedal, že sa ku mne hodí, ale neviem, čo tým myslel,“ reagoval Greksa. Každý podľa neho tajne ráta s tým, že sa dostane do parlamentu. Vstúpiť do vysokej politiky ho prinútilo to, ako sa zachovali ostatné pravicové strany v hlasovaní o eurovale. „To ma vážne naštvalo. Na Smer mám svoj názor už roky, ale takéto podrazy som od pravice nečakal. Podľa mňa za tým bol Dzurinda, aby sa zbavil slušnej SaS a slušnej Radičovej. Ale tentokrát sa, myslím, prerátal,“ uviedol rocker, podľa ktorého mali politici Grécko nechať skrachovať už pred rokom a teraz by sme tu neriešili zmenu vlády a krach celej eurozóny.

Sulík tvrdí, že Greksa sa v SaS angažoval už od začiatku a uspel aj v komunálnych voľbách, keďže je miestnym poslancom v Bratislave. „Bola to spoločná dohoda. Ešte to oslávime, som rád, že ide s nami. Ak sa má niekto prekrúžkovať, tak to bude on,“ reagoval Sulík. A prečo vybral číslo 69? „Je to také rockerské,“ dodal s úsmevom.

 

 

 

 

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu