Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Žiaľ malého tanečníka z Talentu: Porota ho dohnala k slzám!

Michal Hlivák síce postúpil, slová poroty ho však rozplakali. Zobraziť galériu (12)
Michal Hlivák síce postúpil, slová poroty ho však rozplakali.

BRNO – Plač, sklamanie a prosby! Mladí tanečníci Michal Hlivák (11) a jeho kamarát Jozef (18) na svoju účasť v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent tak skoro nezabudnú. Veľká skúška ich priateľstva totiž patrila k najemotívnejším momentom včerajšieho večera. Porota síce výkon chlapcov ocenila, pre nich však mal úspech v súťaži trpkú príchuť!

Nekompromisní! Porota talentovej šou dokáže súťažiacich poriadne potrápiť. Svoje o tom vie, aj mladá speváčka, ktorá mohla do ďalšieho kola postúpiť len sama, bez kapely, s ktorou vystupuje už sedem rokov. Včera musel podobnému ultimátu čeliť aj tanečník Miško zo Sobraniec. Ten niesol podobnú podmienku z úst porotcov veľmi ťažko, priamo na pódiu sa rozplakal!

Odborníkom sa totiž spoločné vystúpenie kamarátov Michala a Jozefa páčilo. Neuniklo im však, že mladší z nich je nadaný oveľa viac než jeho kamarát. „Ty si neskutočný, krásny, šikovný, osobnosť, naozaj neskutočné. Strašne si sa mi páčil,“ poznamenala Bílá smerom k Miškovi. „Vám sa ospravedlňujem. Boli ste tiež skvelý. Ale aj keď je to menšie, tak je to niečím väčšie,“ povedala neskôr Jozefovi.

Podobný názor vyjadril aj Martin Dejdar. Zrejme preto prišiel Jaro Slávik s návrhom, aby v súťaži pokračoval už len mladší z tanečníkov. „Spolu vám to na pódiu nefunguje. Nie je tam to, čo je v Michalovi samotnom. Ty ho trošku ťaháš dole,“ povedal producent Jozefovi.   

Vzápätí na to sa školák rozplakal. Predstava, že v šou bude pokračovať už len sám, sa mu príliš nepozdávala. Jozef však slová poroty prijal s pokorou a popri tom svojho mladšieho kamaráta upokojoval. Snažila sa aj Bílá. „Niektoré rozhodnutia sú ťažké. Miško, teraz si znova ukázal, že si skvelý. Javisko miluje emócie a ty ich máš a my ti ďakujeme za tvoje slzy. Nemusíš sa hanbiť, mám rada chlapov, ktorí vedia plakať,“ povedala na záver.

Dozvedeli sme sa, že ani táto skúška však kamarátov nerozdelila. „Michal to potom znášal celkom v pohode. Ten plač bol preto, lebo mu to prišlo ľúto. Oni spolu tancujú stále, ich vzťah sa nenarušil,“ povedal nám na adresu toho otec tanečníka. Ako tiež dodal, na svojho syna sú spoločne s manželkou veľmi hrdí. Jeho účasť v šou vnímajú ako pozitívnu skúsenosť. „Uvidíme, čo bude ďalej,“ uzavrel Hlivák.   


Čo si myslí Jaro Slávik o súťažiacich?
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu