Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Krutá daň za účasť v Talente: Nečakaný podraz po 7 rokoch!

Speváčka Freya sa v talentovej šou vykašľala na svojich kolegov. Zobraziť galériu (10)
Speváčka Freya sa v talentovej šou vykašľala na svojich kolegov.

BRNO – Sebecká! V jojkárskej šou Česko Slovensko má talent sa včera predstavila aj mladá speváčka Veronika alias Freya. V talentovej súťaži skúšala šťastie so svojou kapelou Final Fiction, ktorá existuje už približne 7 rokov. Po tom, čo predviedli spoločne svoje číslo, vyriekla porota kruté ultimátum. Buď sa blondínka na skupinu vykašle a pôjde ďalej sama, alebo dostanú všetci definitívny vyhadzov. Freya nezaváhala a kolegov nečakane podrazila!

Rocková kapela Final Fiction na svoje účinkovanie v šou Česko Slovensko má talent tak skoro nezabudne. Zažili totiž poriadne šoky. Prvýkrát zostali otrasení, keď im porotcovia Jaro Slávik a Martin Dejdar oznámili, že ako celok vôbec nie sú dobrí. A to i napriek tomu, že spolu koncertujú už sedem rokov. Druhá rana prišla v momente, keď sa členovia skupiny dozvedeli, že šancu na úspech má iba speváčka Freya.

Tú potom odborníci postavili pred náročné rozhodnutie. Buď pôjde do ďalšieho kola iba ona sama, alebo vypadne už počas kastingu spolu s kapelou. Mladá Češka síce tvrdila, že za taký krátky čas sa rozhodnúť nedá, bolo na nej však vidno, že možnosť úplne sa vykašľať na hudobníkov zvažuje. A preto jej porota dala minútu na rozmyslenie.

„Čo mám na to povedať?" radila sa Veronika so svojimi kolegami. „Tak sme spolu sedem rokov," povedal jeden z nich. Čo mal na jazyku však už nedokončil, speváčka mu skočila do reči: „Ale to neznamená, že keď tu ostanem, že nezostanem s vami. Tak teda poviem, že áno. Čo si o tom myslíte?" pýtala sa ďalej. „Je to tvoje rozhodnutie," zhodli sa muzikanti. Blondínka sa vzápätí na to postavila pred porotu a oznámila im, že v súťaži chce pokračovať sama. Z jej reakcie zostala sklamaná Lucie Bílá, ktorá nad jej konaním len nechápavo krútila hlavou. 

Rozčarovaní boli aj samotní muzikanti. Takýto podraz po toľkých rokoch spoločnej existencie nečakali. Obzvlášť, keby nebolo ich, blondínka by sa do súťaže určite neprihlásila. „Je to jej rozhodnutie. Musí skrátka počítať s tým, že každá akcia má reakciu,“ poznamenal vo včerajšej časti šou jeden z hudobníkov, čím naznačil, že Freyi to ešte poriadne spočítajú.

Keď sme speváčku oslovili, prezradila nám, že svoju voľbu vôbec neľutuje. „Samozrejme, že chalani z toho neboli nadšení. Bol to však obrovský psychický nátlak. Hneď po vystúpení sme si to vyjasnili a nič sa nedeje. Ideme ďalej,“ povedala na adresu toho Freya. Hoci sa teda zdá, že je všetko v poriadku, vzťahy v kapele sú týmto incidentom určite poznačené. Ktovie, či jej to ostatní členovia nezrátajú pri prvej možnej príležitosti. Čo si o speváčkinom rozhodnutí myslíte vy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu