Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Smutný klaun z Talentu prehovoril: Záhadný sen o bratovej smrti!

Jan Bajer sa z tragickej smrti brata nedokáže spamätať. Zobraziť galériu (7)
Jan Bajer sa z tragickej smrti brata nedokáže spamätať.

BRNO – Mal predtuchu! Vo včerajšom zostrihu jojkárskej šou Česko Slovensko má talent sa predviedol aj Jan Bajer (20). Ten prišiel na pódium ukázať vtipnú klaunovskú scénku. Jeho vystúpenie však vôbec nezabavilo. Práve naopak - rozplakalo. Mohol za to mladíkov dojímavý životný príbeh o súrodencovi Miroslavovi (†31), ktorý sa pred necelým rokom zabil na motorke. Ako sme sa od rodáka z Nymburku dozvedeli, pred bratovou smrťou mal záhadný sen.

Najdojímavejší moment večera! Pred porotu talentovej šou sa včera postavil aj Jan Bajer. Mladík mal v rukáve viac és. Odborníkov chcel zaujať beatboxom, netradičným výzorom, ale aj svojským humorom. Porotkyňa Lucie Bílá si však všimla, že súťažiaci nie je vo svojej koži. „Síce sa smeješ, no vidím na tebe, že máš v očiach obrovský smútok, povedala mu pred kamerami. 

To mladého Čecha naštartovalo k tomu, aby sa zo svojho trápenia vyznal priamo na pódiu. Prezradil, že zhruba pred trištvrte rokom mu pri tragickej nehode na motorke zomrel brat, s ktorým zvykli spoločne účinkovať na rôznych akciách. Dôvod, prečo sa do talentovej šou prihlásil, bol podľa jeho slov jednoduchý. Chcel si nájsť nového „parťáka“.

Ako sme sa od Jana dozvedeli, týždeň pred bratovou smrťou mal zvláštnu predtuchu. „Snívalo sa mi o meteorite. Mal som zatmenie,“ povedal mladík, ktorému sa aj s odstupom času ťažko hovorí o smutnej udalosti. Z bolestivej straty sa stále nevie spamätať.

Jan topkám prezradil, že kvôli mŕtvemu bratovi vyronil veľa sĺz. „Otec nás zásobil liekmi, ale ja s nimi nemám moc dobré skúsenosti. Tak som sa vyplakával a neustále som sa modlil, aby brat vstal z mŕtvych,“ zaspomínal si na zrejme najhoršie chvíle svojho života.

V týchto dňoch sa Bajer naplno venuje prípravám na ďalšie kolá talentovej súťaže. Zrejme sa aj takýmto spôsobom usiluje zahnať pochmúrne myšlienky. „Mama mi dáva rady, ja nacvičujem. Myslím, že to bude fajn,“ uzavrel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu