Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Ťaživé tajomstvo smutného klauna z Talentu: 9 mesiacov hrôzy v base!

Jan Bajer strávil za mrežami zhruba 9 mesiacov. Zobraziť galériu (5)
Jan Bajer strávil za mrežami zhruba 9 mesiacov.

NYMBURK – Chcel začať odznova, no prišla krutá rana! So súťažiacim Janom Bajerom (20) z jojkárskej šou Česko Slovensko má talent sa život príliš nemazná. Pred necelým rokom sa jeho milovaný brat Miroslav (†31) zabil na motorke. Šokujúcu správu o tragickej smrti súrodenca sa dozvedel vo chvíli, keď po deviatich mesiacoch plných utrpenia opustil brány väznice.

V nedeľu večer sa v šou Česko Slovensko má talent predstavil aj Jan Bajer. Mladík chcel predviesť vtipné vystúpenie, no vyslúžil si prezývku smutný klaun. A to kvôli jeho srdcervúcemu príbehu o mŕtvom bratovi, ktorým dojal takmer každého. Táto bolestná strata však nebola jedinou udalosťou, ktorej musel počas svojho krátkeho života čeliť.

Zistili sme, že si prešiel aj deväťmesačným peklom - terorom za mrežami. Do chládku sa dostal kvôli problémom so zákonom. „Ako mladistvý som šoféroval bez vodičského preukazu. Dostal som za to podmienku. Počas nej ma opäť chytili. A potom ma už zavreli,“ povedal pre topky.sk Bajer.

„Bola to hrôza,“ hovorí o dňoch strávených vo väzení. Nečudo, veď za múrmi zariadenia si vytrpel svoje. „Zločinci mi rozbili hlavu. Chceli si ma zotročiť, no ja som sa im nepodvolil,“ zaspomínal si na jeden z nemilých zážitkov Bajer. Je teda logické, že sa nevedel dočkať dňa, kedy mu konečne uplynie trest.

Smutné však je, že dôvod na radosť nemal ani po tom, čo opustil brány väznice. Po príchode domov ho totiž čakala najhoršia správa jeho života. „Keď som došiel, pozrel som sa na mamu a videl som, že plače. Povedala mi, že zomrel niekto blízky,vykreslil nám Bajer to, ako sa dozvedel o bratovej tragickej smrti. Z odchodu milovaného človeka sa dodnes nevie spamätať.

S Miroslavom (†31) boli na seba veľmi naviazaní. Chodili spolu po diskotékach, kde svojimi vystúpeniami zabávali hostí. Po nehode však zostal Jan sám. Trištvrte roka sa trápil doma, zožieral ho smútok. Najnovšie sa však rozhodol, že musí so svojim životom niečo urobiť. A tak sa prihlásil do projektu Česko Slovensko má talent. Prostredníctvom šou si chce nájsť nového "parťáka". V nedeľu ho porota posnula ďalej. Uvidíme teda, či sa mu podarí splniť si sen, ktorý z neho zmyje nálepku smutného klauna...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu