Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Z Hviezdnej roty do Talentu: Hanbí sa za neho celá rodina!

Peter Koller obľubuje talentové súťaže. Zobraziť galériu (5)
Peter Koller obľubuje talentové súťaže.

BRNO – Nedá si pokoj! Na jednom z kastingov do šou Česko Slovensko má talent sa objavil aj súťažiaci Peter Koller (21). Trojicu porotcov chcel zaujať imitáciou a spevom. Od účasti v zábavných programoch ho neodrádza ani fakt, že sa už ocitol v Hviezdnej rote dvoch ročníkov SuperStar. Dokonca mu nevadí ani to, že sa za neho hanbí celá rodina.

Čierna ovca?! Keď sa Peter Koller objavil v treťom ročníku speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar, nedotiahol to príliš ďaleko. Vďaka svojmu výkonu sa totiž ocitol v Hviezdnej rote. Tá združuje viacerých exotov, ktorí sú zväčša na smiech. Rovnako to s jeho spevom dopadlo aj pred dvoma rokmi, keď sa prihlásil do medzinárodnej verzie speváckej šou. Z týchto neúspechov sa však už Peter očividne spamätal.

Inak sa totiž jeho účasť v jojkárskej šou Česko Slovensko má talent vysvetliť nedá. Koller chcel opätovne zaujať svojimi speváckymi „kvalitami“. Najskôr sa však pred porotou odborníkov predviedol ako imitátor herca Bola Polívku. Priamo pred televíznymi kamerami tiež prezradil, že sa jeho rodina za neho hanbí.

„Mám ocina Miroslava Kollera, ktorého mám veľmi rád. No viete, on si myslí, že mu robím hanbu, pretože sa niekde ukazujem a že robím zo seba somárika, priznal Miro bez okolkov. Rovnaký názor má na mladíkovu prezentáciu aj jeho stará mama. „Keď som sa dozvedel, že som postúpil do divadla, začal som zháňať niekoho z rodiny, kto by išiel so mnou. Babka? Se*e na mňa! Ona keď ma vidí v nejakej šou, tak už nadáva: 'Zase robíš hanbu každému?! Zase ťa uvidí kopec ľudí a budú o mne rozprávať',“ dodal Koller.

Zdá sa, že jediný, kto mladíka v túžbe stať sa slávnym podporuje, je jeho mama. Práve ona mu na kastingu robila spoločnosť a pritom nešetrila slovami chvály. „On strašne ľúbi robiť všelijaké takéto postavy, grimasy. Je na to jednoducho stvorený," povedala na Petrovu adresu. Chcete vedieť, aký názor bude mať na neho štvorica odborníkov? Nenechajte si ujsť šou Česko Slovensko má talent už v nedeľu večer na Jojke. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu