Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Bílá sa nezdá: Vyvalila vnady v kovovej podprsenke!

Lucie Bílá odhalila svoje vnady v Zobraziť galériu (7)
Lucie Bílá odhalila svoje vnady v "kovovej" podprsenke.

MALÁ SKÁLA – Prekvapila! Speváčka Lucie Bílá (45) v poslednom období pomerne často provokuje mužské oko vyzývavými outfitmi. Inak tomu nebolo ani počas uplynulého víkendu, kedy na festivale v Čechách upriamila pozornosť na svoje prednosti. Tie dokonca nevykúkali z klasickej, ale z "kovovej" podprsenky. Presne v strede totiž bola obohatená netradičným doplnkom striebornej farby.

Speváčka Lucie Bílá počas uplynulého víkendu vystupovala v Čechách v rámci festivalu Benátska noc. Hoci návštevníkov trápilo nepríjemné počasie a dážď,  niekoľkonásobná držiteľka Českého slávika ich poriadne rozpálila. Okrem kvalitného speváckeho vystúpenia im totiž ponúkla aj príjemný vizuálny zážitok.

Lucie sa na pódiu predviedla v korzete s odvážnym výstrihom, ktorý jej odhaľoval prsia. Pozornosť na speváčkine prednosti upriamila aj podprsenka s kovovou ozdobou umiestnenou presne medzi vnadami. Aplikácie na spodnom prádle slúžia nielen na to, aby zvýraznili tvar pŕs, ale ich zároveň aj stimulujú. Cena takéhoto netradičného "kúsku" sa pohybuje od 80 eur vyšie. Keď sa tmavovláska na pódiu počas vystúpenia odviazala, najmä mužskí návštevníci festivalu sa veru mali na čo pozerať.

Porotkyňa zo šou Česko Slovensko má talent sa počas vystúpenia rozohnila natoľko, že si dopriala studený nápoj na ochladenie. Po odspievaní niekoľkých pesničiek si však uvedomila, že kombinácia ľadového drinku a sporého oblečenia nie je v daždivom počasí práve najlepšou voľbou. Preto sa rozhodla svoje vystúpenie ukončiť. „Ospravedlňujem sa, ale keby som ešte chvíľu spievala, boli by ste moji poslední poslucháči,“ poznamenala chrapľavým hlasom. Fanúšikovia však proti jej rozhodnutiu príliš neprotestovali. Lucie im toho totiž za krátku chvíľu predviedla viac než dosť.

FOTO: Lucie Bílá na festivale Benátska noc.

Lucie Bílá na festivale
Zobraziť galériu (7)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu