Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Dračica Bílá: Bujné prsia chceli von!

Porotkyňa Lucie Bílá vie, ako zaujať. Na nakrúcanie prišla v čipkovanom outfite, ktorý jej odhaľoval nohy (vľavo). V iný deň stavila na čierne minišaty, z ktorých jej takmer vypadli prsia (vpravo). Zobraziť galériu (6)
Porotkyňa Lucie Bílá vie, ako zaujať. Na nakrúcanie prišla v čipkovanom outfite, ktorý jej odhaľoval nohy (vľavo). V iný deň stavila na čierne minišaty, z ktorých jej takmer vypadli prsia (vpravo).

BRNO – Neskutočne sexi! V týchto dňoch prebieha nakrúcanie divadelných kôl šou Česko Slovensko má talent. Ako vidno, porotkyňa Lucie Bílá (45) si dáva na svojom výzore poriadne záležať. Niektoré z kostýmov ju však občas trošku potrápia. Stačí chvíľka nepozornosti a tmavovláska ukáže viac, než by chcela!

Vie zaujať! Vyzerá to tak, že diváci jojkárskej šou Česko Slovensko má talent sa majú na čo tešiť. Okrem nadaných súťažiacich sa im totiž o príjemný vizuálny zážitok postará aj speváčka Lucie Bílá. Tá počas nakrúcania vystriedala viacero outfitov, v ktorých odhalila svoje prednosti.  

Do brnenského divadla si však tmavovláska obliekla aj čierne minišaty, ktoré na prvý pohľad pôsobili seriózne. Keď však elastická látka obopla jej krivky, Bílá sa rázom zmenila na vyzývavú dračicu. V napratanom výstrihu pôsobili jej prsia bujne a zdalo sa, že už-už jej zo šiat vypadnú. Zdá sa však, že speváčka je už zvyknutá na všetko a aj túto situáciu ustála.

Zo zákulisia šou sme sa dozvedeli, že celá porota denne vystrieda 2 outfity. Za celý čas nakrúcania je to teda 16 rozličných kostýmov. „Lucie je zväčša oblečená v čiernom, preferuje rockerský štýl. Je o nej známe, že sa oblieka podľa momentálnej nálady. Stylisti majú preto pre ňu pripravených vždy viac kúskov, aby mala na výber,“ povedal nám k tomu náš zdroj.

Bílá má k dispozícii aj vlastnú stylistku aj vizážistku. Pred kamery ju chystajú zhruba dve hodiny. „Vždy si ich veľmi pochvaľuje. Ak ju náhodou prídu na pódium upraviť, vypýta im od publika veľký potlesk,“ uzavrel túto tému jeden z členov štábu.

FOTO Lucie Bílá v šatách, ktoré na vešiaku pôsobia seriózne, vyzerá ako dračica. Bujné prsia jej skoro vypadli z výstrihu.

Lucie Bílá na kastingoch
Zobraziť galériu (6)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu