Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Zmenená Bílá: Parochňa a retuš!

Lucie Bílá má vďaka retuši štíhlejší pás (fotografia vpravo). Zobraziť galériu (6)
Lucie Bílá má vďaka retuši štíhlejší pás (fotografia vpravo).

BRATISLAVA – Vylepšená! Speváčka a porotkyňa jojkárskej šou Česko Slovensko má talent Lucie Bílá (45) rada mení svoj vzhľad. Počas svojich vystúpení dokáže divákov ohúriť netradičnými outfitmi a uletenými účesmi. Tie nechýbali ani pri fotení propagačných záberov k spomínanej šou. Na nich sa však grafici so speváčkinou postavou trošku pohrali!

Pás ako prútik! Speváčka Lucie Bílá sa môže vo svojom veku pochváliť štíhlou líniou. Aj napriek tomu sa však tvorcovia šou Česko Slovensko má talent rozhodli jej figúru trošku upraviť. Na stránke venovanej tejto talentovej súťaži sa totiž objavili fotografie, na ktorých má speváčka neprimerane chudý pás.

Pri pohľade na to, ako Lucie vyzerá v skutočnosti a na spomínaných záberoch, je vidno, že grafici jej nejaký ten centimeter ubrali. Žeby chceli zdôrazniť jej bujné poprsie?! Našťastie, ďalšie vylepšujúce zásahy neboli potrebné. Porotkyňa už siahla len po parochni, vďaka ktorej trošku zmenila imidž.

V porovnaní s tým, ako zázraky retuše využívajú zahraničné celebrity, je toto len slabý odvar. Speváčka totiž aj v skutočnosti vyzerá veľmi dobre. A už teraz sa môžu diváci tešiť, akými módnymi kreáciami a účesmi na jeseň prekvapí v šou Česko Slovensko má talent. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu