Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Šou Česko Slovensko má talent: Nečakané komplikácie!

Porota šou Česko Slovensko má talent. Zľava Martin Dejdar, Lucie Bílá a Jaro Slávik. Zobraziť galériu (3)
Porota šou Česko Slovensko má talent. Zľava Martin Dejdar, Lucie Bílá a Jaro Slávik.

BRNO - Nakrúcanie jojkárskej šou Česko Slovensko má talent je momentálne v plnom prúde. Členovia štábu však musia v týchto dňoch čeliť nepríjemným problémom. Extrémne teploty im totiž vo veľkej miere sťažujú prácu. Neznesiteľne horúce počasie dokonca potrápilo aj porotkyňu Lucii Bílú (45)!

Od minulého utorka sa v priestoroch Mahenovho divadla v Brne vyberajú súťažiaci, ktorí postupujú do tzv. Veľkého tresku v šou Česko Slovensko má Talent. Nakrúca sa každý deň zhruba od poludnia až do polnoci. Dlhé hodiny strávené v práci však paradoxne nie sú hlavným dôvodom, ktorý trápi všetkých členov štábu. Najväčší problém im robí počasie!

Ako sme sa zo zákulisia šou dozvedeli, ortuť teplomera vyskakuje v priestoroch historickej budovy bežne až na 36 °C. Keď sa k tomu pridá teplo, ktoré produkujú žiariace svetlá reflektorov, podmienky na prácu sú neznesiteľné.

„Všetkým je z toho tepla už zle. Lucie dokonca musela prerušiť nakrúcanie. Vstala zo svojho kresla a išla sa vyvetrať. Štáb nosí porote kocky ľadu, aby sa aspoň takto mohli schladiť,“ dozvedáme sa zo zákulisia.

K vážnejším zdravotným komplikáciám našťastie nedošlo. Každý z členov poroty vypije denne aspoň 3 litre vody. Keďže nakrúcanie je pomerne náročné, nechýba tiež káva na povzbudenie. Každý spomedzi hodnotiacich odborníkov si dopraje aj 4 šálky denne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu