Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Bílej experimenty: Takto po nich vyzerala!

Lucie Bílá počas šou experimentovala s účesmi. Zobraziť galériu (16)
Lucie Bílá počas šou experimentovala s účesmi.

BRATISLAVA - Nechala so sebou robiť takmer všetko! Speváčka a zároveň porotkyňa druhej série Česko Slovensko má talent Lucie Bílá (45) počas trvania šou výrazne experimentovala. V každej časti sa predviedla v rôznych extravagantných účesoch. Ako svoje vlasové kreácie vnímala umelkyňa?

Populárna česká speváčka Lucie Bílá sa netají tým, že miluje módu, krásne šaty a tiež zaujímavé frizúry. O tom, že si rada nechá na hlave vykúzliť rôzne účesy, sa mohli diváci presvedčiť počas šou Česko Slovensko má talent. Prakticky v každej časti sa interpretka ukázala s inou vlasovou kreáciou. Spolu s kastingami, divadlom, semifinálovými kolami a s finále ich bolo viac ako dvadsať.

Ako sme sa však v súvislosti s touto témou od Bílej dozvedeli, na hrivu jej nemôže siahnuť len tak hocikto. „Moja vizážistka so mnou pracuje už 13 rokov, máme sa nesmierne rady. Milujem jej tvorbu, pretože to už nie je iba kaderníčka, ale umelec. Rada experimentujem. Verím tomu, že keby boli ďalšie televízne prenosy, s Helenkou by sme vymysleli nové a nové veci,“  povedala nám tmavovláska.

Bílá však tiež podotkla, že pri tvorbe účesu si vždy povie svoj názor. „Samozrejme, že do toho hovorím. Nenechám so sebou robiť úplne všetko,“ dodala s úsmevom čerstvá držiteľka ocenenia Český slávik. Viac sa dozviete z videa. 

Sledujte TOPKY TV: Lucie Bílá o svojom stylingu a o účesoch!

Lucie Bila 1

Aké je tajomstvo krásy Lucie Bílej?

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu