Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Müller už má syna doma: Užije si ho len pár týždňov!

Richard Müller a Vanda Wolfová pri odchode z Kramárov. Markusa mali zababušeného v autosedačke. Zobraziť galériu (14)
Richard Müller a Vanda Wolfová pri odchode z Kramárov. Markusa mali zababušeného v autosedačke.

BRATISLAVA – Svoj čas si bude musieť rozdeliť! Včera popoludní zavítal Richard Müller (50) na bratislavské Krámare, aby si tam vyzdvihol svoju partnerku Vandu Wolfovú (40) a synčeka Markusa. Chlapček prišiel na svet minulý pondelok a uplynulý týždeň strávil spoločne s novopečenou mamičkou na pôrodnom oddelení. Teraz si však už hrdí rodičia budú môcť svojho synčeka užívať v súkromí domova. Speváka ale okrem príjemných radostí čaká aj množstvo povinností!

Už ho má doma! Včera krátko pred druhou hodinou poobede sa Richard Müller objavil na bratislavských Kramároch, aby si z pôrodnice odviezol svoju partnerku Vandu Wolfovú a ich spoločného syna Markusa. „Ďakujeme,” odpovedal na gratulácie novinárov. Spevák dorazil so svojím manažérom, ktorý mal v rukách sedačku pre bábätko.

Približne po polhodine už z nemocnice vychádzali obaja šťastní rodičia. Malého Markusa niesol hrdý otec, ktorý zároveň za ruku držal novopečenú mamičku. So svojím pokladom však nepózovali. Zrejme ho nechceli vystavovať ako zime, tak ani mediálnej pozornosti. Okamžite vyrazili do svojho spoločného domova.

Tam sa bude zrejme Müller snažiť užiť si dosýta chvíle so svojím najmladším potomkom. Veľa času totiž na intenzívne prežívanie rodinnej pohody nemá. Už v marci vyráža na koncertnú šnúru po Čechách aj Slovensku. Ako sa uvádza na jeho fanúšikovskej stránke, popri otcovských povinnostiach si určite nájde čas aj na svojich obdivovateľov.

Markus Müller sa narodil 6. 2. 2012. Pred viac ako týždňom sa tak zo speváka Richarda Müllera stal trojnásobný otec.  S exmanželkou Soňou má dcéru Emu a syna Filipa, v prípade reklamnej manažérky ide o jej prvé dieťa. Hrdí rodičia sa medzi svojimi známymi a priateľmi pýšia tým, že prežívajú krásne obdobie. „Sme veľmi šťastní a nemôžeme sa už dočkať,“ napísala Wolfová vo svojom profile na sociálnej sieti pár dní pred pôrodom.

Sledujte TopkyTV: Richard Müller si včera odviezol partnerku aj syna z pôrodnice na Kramároch.

Richard Muller

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu