Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Na západe a východe sa tvoria snehové jazyky

Ilustračné Foto
Ilustračné Foto

BRATISLAVA - Vplyvom silného vetra sa v okolí Trnavy, Piešťan, Bukovej, Serede, Galanty, Pezinka, Senca, Šamorína, Nových Zámkov, Šale, Martina, Turčianskych Teplíc, Popradu, Vranova nad Topľou, Podspády, Želiezoviec, Komárna, Hurbanova, Myjavy, Šurian, Prešova a Sabinova tvoria snehové jazyky.

Slovenská správa ciest ďalej upozorňuje, že na vlhkých a mokrých vozovkách a na mostoch sa pri nízkych teplotách môže vytvárať poľadovica. Horský priechod Donovaly je uzavretý pre nákladnú dopravu nad 10,5 m dĺžky do odvolania z dôvodu pretekov psích záprahov.

Sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý, okrem úsekov diaľnice D1 v okolí Popradu a rýchlostnej cesty R1 v úseku Trnava - Nitra, ktorých povrch je pokrytý vrstvou miestami čerstvého snehu až miestami kašovitého snehu do dvoch centimetrov. Cesty I., II. a III. triedy sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne pokrytý vrstvou čerstvého až utlačeného snehu do 8 cm, vo vyšších polohách SR je vrstva kašovitého až utlačeného snehu do 15 cm. Všetky horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je pokrytý vrstvou čerstvého až utlačeného snehu do troch cm, okrem HP Biela Hora, Javorník, Šturec, Havran, Čertovica, Zbojská, Látky, Makov a Soroška, ktoré majú povrch vozoviek vlhký až mokrý.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu