Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Veľká protidrogová akcia! Polícia zasahovala hneď na dvoch miestach: Obvinila šesť osôb

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com, Reprofoto/Lidl Swiss)

POPRAD - Polícia obvinila z drogovej trestnej činnosti 48-ročného muža z Indie. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že cudzinca, ktorého z nášho územia vyhostili ešte v roku 2016, zadržala policajná hliadka v sobotu (13. 1.) po polnoci v Poprade.

"V osobnom motorovom vozidle pre vlastnú potrebu neoprávnene prechovával zelenú sušinu, išlo o konope. Následne bolo zistené, že  ide o osobu, ktorá sa bez povolenia, ako aj bez vážneho dôvodu neoprávnene zdržiava na území Slovenskej republiky, hoci jej bol uložený trest vyhostenia z nášho územia, ktorý nadobudol právoplatnosť v decembri 2016," uviedla Ligdayová.

archívne video

Polícia zadržala osoby podozrivé z drogovej trestnej činnosti (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade vedie trestné stíhanie v tejto veci pre trestný čin nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi, ako aj vo veci trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Polícia v prípade vykonáva ďalšie potrebné procesné úkony.

Polícia v Rimavskej Sobote obvinila z drogovej činnosti tri ženy a dvoch mužov

Polícia v Rimavskej Sobote obvinila päť ľudí z drogovej trestnej činnosti. Informovala o tom banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti. Dodala, že kriminalisti urobili vo štvrtok (11. 1.) viacero prehliadok a našli podozrivé látky, ktoré zaistili. Obvinené sú tri ženy vo veku 40, 33 a 32 rokov. Dvaja muži boli vo veku 38 a 37 rokov. Vyšetrovateľ podľa polície podal podnet na návrh zobrať obvinených do vyšetrovacej väzby.

Veľká protidrogová akcia! Polícia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)
Veľká protidrogová akcia! Polícia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Počas náhodnej kontroly našli u 23-ročnej ženy v obci pri Nitre drogy

Pobytom v policajnej cele sa skončila nočná prechádzka 23-ročnej ženy v Mojmírovciach v okrese Nitra. Policajti u nej našli počas náhodnej kontroly drogy. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre.

Nitrianska pohotovostná motorizovaná jednotka počas nočnej služby kontrolovala na Šalgovskej ulici tri podozrivé osoby. Jedna z nich sa počas kontroly správala nervózne a roztržite, mala rozšírené zreničky a začervenané oči. Policajtom uviedla, že je užívateľom drog a požila pervitín.

Žena dobrovoľne vydala zo svojho ruksaku ružové puzdro, ktorého obsahom bola sklenená fajka na fajčenie pervitínu, striekačku s pozostatkami kryštalickej látky, digitálnu váhu, štyri kusy plastových vrecúšok s obsahom bielej kryštalickej látky, tri kusy plastových vrecúšok s pozostatkami kryštalickej látky, skúmavku s pozostatkami kryštalickej látky, plastové vrecúško so zelenou sušenou rastlinou, plastové vrecúško s alobalom, plastové vrecúško s dvomi tabletami a nádobkou s bielou kryštalickou látkou, plastové vrecúško s obsahom vrecúšok. Vydané veci poputujú na expertízne skúmanie, potvrdila polícia.

Veľká protidrogová akcia! Polícia
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj)

Viac o téme: VozidloKonopePolíciaDrogyMuž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu