Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nové informácie v prípade zmiznutej študentky: Polícia má kľúčové dôkazy! Už vie, kde obvinený záchranár držal Soňu

(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V prípade obvineného zdravotníka, ktorý podľa polície uniesol a znásilnil 22-ročnú študentku Soňu, majú vyšetrovatelia kľúčové dôkazy. Podľa najnovších informácií už vedia, kde násilník študentku držal.

Dvadsaťdvaročná študentka Soňa sa pred dvoma týždňami vracala v noci domov do bytu v bratislavskej Petržalke. Vystúpila z nočného autobusu približne 150 metrov od domu, no tam už nedorazila. Policajti predpokladajú, že ju sledoval už z mesta, pričom autom sledoval autobus, ktorým sa viedla.

Podľa polície ju uniesol zdravotník, ktorého polícia zadržala o niekoľko dní. Najnovšie informácie, ktoré zverejnila televízia Markíza, hovoria o tom, že ju mal uniesť do iného mesta, konkrétne do Pezinka a držať v byte. Muž potom študentku odviezol pre nemocnicu, kde ju nechal ležať. Soňa bola silno intoxikovaná a podľa polície aj sexuálne zneužitá. 

Zdravotník obvinený zo znásilnenia študentky Sone prichádza na súd (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Dlho bola v opatere lekárov aj psychológov, neskôr ju z nemocnice prepustili do domácej opatery. Čo sa presne v osudnú noc stalo, zatiaľ presne známe nie je. Isté však je, že polícia už má v rukách kľúčové dôkazy. V okolí bytu, v ktorom zdravotník Soňu držal, našli podľa televízie aj Sonine osobné veci a dokonca aj ampulky od utlmujúcich liekov, ktoré jej zdravotník opakovane podával.

Obvinený Ivo je v súčasnosti vo väzbe, kam ho poslal súd. Záchranára, ktorý je trestne stíhaný za znásilnenie, tam sudca poslal z dôvodu preventívnej väzby. "Sudca skonštatoval dôvodnosť trestného stíhania, rozhodnutie nie je právoplatné," uviedol hovorca Pavol Adamčiak. 

Viac o téme: ZáchranárZnásilnenieŠtudentkaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu