Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nové informácie v prípade unesenej Sone: EXKLUZÍVNE VIDEO! Údajne ide o zdravotníka, podozrivý ju mal uniesť v tomto aute

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

BRATISLAVA - V súvislosti s medializovaným prípadom 22-ročnej študentky, ktorá bola nezvestná, policajti bratislavskej krajskej kriminálky zadržali v priebehu dnešného dňa podozrivú osobu. Malo by ísť o zdravotníka. Na záchranke, kde pracuje, boli dnes podľa svedkov policajti.

Auto, v ktorom mala byť 22-ročná Soňa údajne unesená (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Maarty)


Auto, v ktorom mala byť 22-ročná Soňa podľa informácií Topiek údajne unesená, bolo odťahovkou prevezené do areálu budovy Policajného riaditeľstva v Bratislave. Ide o biele vozidlo značky Škoda Fabia. Auto bolo prehľadané expertmi, ktorí v ňom hľadali stopy, ktoré by vedeli spojiť zadržaného muža s únosom študentky.

Nové informácie v prípade
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

Nové informácie v prípade
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Topky/Jano Zemiar)

Polícia vzhľadom na procesné úkony, ktoré vykonáva, neposkytuje v súčasnosti bližšie informácie.  Podozrivý, ktorého polícia zadržala, je údajne zadržaný v budove Policajného riaditeľstva v Bratislave, tiež známej ako Dva levy. 

Nové informácie v prípade
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

video:

Stanovisko polície k zadržaniu podozrivého v prípade nezvestnej Sone (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

„Bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu znásilnenia. Keďže v súčasnosti sú vo veci vykonávané potrebné procesné úkony, bližšie informácie k prípadu poskytneme, akonáhle to situácia vo vyšetrovaní umožní," informoval hovorca polície Bratislava Michal Szeiff.

 

❗️AKTUÁLNE❗️V SÚVISLOSTI S MEDIALIZOVANÝM PRÍPADOM 22-ROČNEJ ŠTUDENTKY, KTORÁ BOLA NEZVESTNÁ, POLICAJTI BRATISLAVSKEJ...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Thursday, September 14, 2023

Nové informácie v prípade
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Topky/ Ramon Leško)

Únoscom mal byť zdravotník

Podľa informácií televízie Markíza by mal byť za zmiznutím Sone zdravotník. Na záchranke, kde pracoval, chýbali opiáty. V záchrannej službe pracuje dlhé roky a možno predpokladať, že ich vedel správne dávkovať. Televízii viaceré zdroje potvrdili, že na stanici, kde pracuje, bola vo štvrtok kriminálka a prepočítavali opiáty. Malo chýbať množstvo diazepamu aj iné látky. S niečím podobným, teda zmiznutím liekov, mali skúsenosť už aj v minulosti.

Študentka Soňa si prešla peklom: Predtým, ako zmizla, sa v autobuse rozprávala s neznámym mužom 

Dvadsaťdvaročná Soňa zmizla 10. septembra. Naposledy bola videná o 03:30 ráno. Aj keď nastúpila na autobus, ktorý stojí len 150 metrov od miesta, kde býva, domov už nedorazila. Nájdená bola nasledujúci deň o 6:30 ráno pred nemocnicou v bratislavskej Petržalke. Študentka Vysokej školy múzíckých umení (VŠMÚ) ležala na zemi so známkami poranení vrátane rezných rán a bola v bezvedomí. Polícia začala prípad vyšetrovať ako znásilnenie. Hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff vysvetlil, že prípad „vyšetrovateľ tak kvalifikoval na základe určitých skutočností“. Z nemocnice, kde Soňa bola hospitalizovaná, ju prepustili v stredu13. septembra popoludní. 

Soňu sa podarilo vypátrať v pondelok ráno.
Zobraziť galériu (7)
Soňu sa podarilo vypátrať v pondelok ráno.  (Zdroj: FB)

Správu aktualizujeme. 

Viac o téme: ZadržaniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu