Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Čo sa dialo so Soňou neuveriteľných 26 hodín? Nové informácie v prípade, polícia prosí o pomoc

Prípad zmiznutého mladého dievčaťa otriasol celým Slovenskom
Prípad zmiznutého mladého dievčaťa otriasol celým Slovenskom (Zdroj: HAKA-hľadá sa auto krádeže automobilov)

BRATISLAVA – V prípade zmiznutej Sone vyplávalo na povrch niekoľko nových informácií. Bratislavskí kriminalisti sú na nohách a preverujú všetky kamerové záznamy. Jej zmiznutie a ohavný čin sú stále zahalené rúškom tajomstva a polícia intenzívne pátra po páchateľovi.

Kriminálna polícia vyšetruje prípad zmiznutej mladej ženy ako znásilnenie. Preveruje mnohé informácie, kamerové záznamy, ale aj terén. Televízii JOJ sa podarilo zistiť, že Soňa mala v tele extrémne vysoké množstvo liekov na spanie. Tie údajne dostala niekoľkokrát, aby bola mimo vedomia. Lieky, ktoré použili sa pritom nedajú v lekárni bežne kúpiť, sú k dispozícii iba pre nemocnice alebo špecializované zariadenia. Uniesli ju pravdepodobne po ceste domov. Zo slov susedov behá mráz po chrbte. Ulička, ktorou sa Soňa vybrala je mimoriadne tmavá a úzka, za rohom sa môže skrývať ktokoľvek.

Bitka Robeta Kaliňáka a Igora Matoviča (Zdroj: Facebook/Obyčajní ľudia a nezávislé osobnosti)

Podľa informácií z webu tvnoviny.sk má polícia k dispozícii aj kamerové záznamy z nočného spoja, ktorým Soňa cestovala. V autobuse sa údajne mala rozprávať s neznámym mladíkom, no vystúpila z neho sama. Čo sa dialo po tom, je stále záhadou. Soňu našla pri nemocnici na Antolskej ulici zdravotná sestra, ktorá išla ráno do práce. Oblečenú, bez mobilného telefónu, s početnými modrinami po tele. Podľa zistení TV JOJ si na nič z osudnej noci nepamätá, a kvôli intoxikácii pečene je naďalej v rukách lekárov a psychológov.

 

V RÁMCI VYŠETROVANIA MEDIALIZOVANÉHO PRÍPADU SA OPÄŤ OBRACIAME AJ NA VEREJNOSŤ 👮‍♂️V rámci vyšetrovania...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Tuesday, September 12, 2023

Polícia a vyšetrovatelia analyzujú záznamy z kamier z okolia ako aj záznamy z palubných kamier. Prosia zároveň verejnosť a majiteľov motorových vozidiel vybavených kamerou s nahrávaním, ktorí sa nachádzali v nedeľu dňa 10.9.2023 v čase od 03.00 hod do 04.00 hod na Štefánikovej ulici v smere od Hlavnej železničnej stanice na Hodžovo námestie, prípadne aj v opačnom smere, v smere na Hlavnú železničnú stanicu, aby pomohli vo vyšetrovaní a poskytli kamerový záznam, prípadne potrebné informácie ohlásili na bezplatnom telefónnom čísle 158 alebo formou súkromnej správy na FB Polícia SR Bratislavský kraj.

Viac o téme: ZnásilnenieNezvestnáSNDSoňaKrimi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu