Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Obyvatelia obce Bežovce zostali v šoku! Nález novorodenca na autobusovej zastávke, urýchlený transport do nemocnice

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BEŽOVCE - Opusteného živého novorodenca našli v nedeľu (10. 9.) popoludní na ulici v obci Bežovce v okrese Sobrance. Privolaní záchranári ho po vyšetrení transportovali v stabilizovanom stave do nemocnice. Polícia potvrdila, že v prípade vedie trestné stíhanie pre zločin opustenia dieťaťa.

archívne video 

Tragédia na Vyšehradskej ulici v Petržalke: Z okna vypadli muž aj žena, v byte našli dobodané dieťa (Zdroj: Topky/Maarty)

Informáciu o náleze novorodenca v Bežovciach prijali na linku tiesňového volania záchrannej zdravotnej služby v nedeľu krátko pred 15.30 h. "Na miesto sme bezodkladne vyslali ambulanciu záchrannej zdravotnej služby, ktorá po prvotnom vyšetrení transportovala novorodenca mužského pohlavia v stabilizovanom stave do nemocnice," uviedol hlavný operátor Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Viliam Sládek.

Novorodenec ležal v škatuli na autobusovej zástavke

Policajný vyšetrovateľ začal v prípade trestné stíhanie pre zločin opustenia dieťaťa, čo potvrdila košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. "Polícia vykonáva potrebné úkony smerujúce k objasneniu tohto skutku, avšak vzhľadom na citlivosť prípadu bližšie ani podrobnejšie informácie poskytovať nebudeme," doplnila. Podľa televízie Joj novorodenec ležal v škatuli na autobusovej zastávke v Bežovciach, kde si ho všimla náhodná okoloidúca.

Viac o téme: NovorodenecPolícia Nález Bežovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu