Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pellegrini v Trenčíne krstil svoju knihu: Na akcii sa objavil aj obľúbený kakaovník a známa tvár 90. rokov

Pellegrini to mal na krste knihy mimoriadne živé. Zobraziť galériu (6)
Pellegrini to mal na krste knihy mimoriadne živé. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

TRENČIN - Je to neuveriteľné, no niekoľko týždňov pred voľbami si predseda Hlasu-SD ešte popri kampani našiel čas na to, aby napísal aj vlastnú knihu o aktuálnej situácii na Slovensku a o tom, kam smeruje. Krst knihy Slovensko vlastnou cestou sa odohral v Trenčíne, kam prišli viaceré známe tváre, ktoré si mnohí pamätajú ešte z minulých desaťročí.

VIDEO Krst knihy predsedu Hlasu-SD Petra Pellegriniho s názvom Slovensko vlastnou cestou: 

Predseda Hlasu Peter Pellegrini vydáva novú knihu, ktorú pokrstil v Trenčíne (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

"Je to kniha o mne a mojej vízii Slovenska. Aj keď som v politike už dlhší čas, chcem ľudom viac priblížiť kto som, ako rozmýšľam a čo chcem dosiahnuť," povedal Pellegrini, ktorý sa v kaviarni v Trenčíne objavil pred plným publikom. "Na Slovensku je začaté všetko a dokončené nič. Za tridsať rokov zvrchovanosti sme sa niekde stratili. Na našej spoločnej ceste ostali haldy hlušiny po takých i onakých vládach, ktoré tisíc vecí začali, no žiadnu nedokončili," poznamenal v rámci krstu knihy Pellegrini.

Pellegrini v Trenčíne krstil
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Pellegrini dokonca predčítal knihu publiku s okuliarmi na očiach

Čo je však zaujímavé a netradičné je fakt, že kniha má už dokonca aj svoju zvukovú verziu, ktorú nahovoril sám expremiér. Dokonca ponúkol aj živú verziu svojho prednesu, ktorý hovoril do mikrofónu pred publikom.

Pellegrini v Trenčíne krstil
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Galéria: Krst knihy Petra Pellegriniho Slovensko vlastnou cestou

Slovensko je podľa znenia knihy "doráňaná krajina". "Cesta nebude rovná ani jednoduchá. Na to žijeme v príliš ťažkých časoch. Ale práve to je úlohou všetkých, ktorí od ľudí vo voľbách dostanú dôveru. Upratať všetky katastrofy a previesť národ bezpečne cez prah nových čias. V mojej útlej knižke nájdete oboje. Sme hrdý, trpezlivý, pracovitý a šikovný národ, ktorý si zaslúži lepšiu budúcnosť. Tak k nej poďme urobiť prvý krok. Spolu! A je len a len na nás, či pri jej hľadaní chceme priložiť ruku k spoločnému dielu. Ja som tuto ruku ponúkol v knihe Slovensko vlastnou cestou," myslí si Pellegrini.

VIDEO Pellegrini dokonca obecenstvu predčítal kúsok zo svojej knihy:

Peter Pellegrini obecenstvu predčíta zo svojej novej knihy (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Zaujímaví hostia na krste 

Celé podujatie sa však nenieslo len v znamení krstu knihy ako takej, ale zaujímavé to bolo aj v hľadisku, kde sa dokonca objavili známe tváre 90. rokov. Mnohí dnešní dvadsiatníci si určite spomenú na víkendové rána, kedy sa ako "kakaovník" na obrazovke objavoval populárny herec Igor Adamec, pričom mnohí si ho pamätajú aj ako ikonického účtovníka Milánka zo seriálu Mafstory. Ten si tiež prišiel podpísať knihu k predsedovi strany, do ktorej ohlasoval svoj vstup ešte pred dvoma rokmi.

Pellegrini v Trenčíne krstil
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Adamec pritom v politike nie je vôbec nováčikom. Pred takmer dekádou to skúšal ešte v strane #Sieť Radoslava Procházku.

Objavil sa však aj ďalší populárny hosť. Známy dlhoročný diplomat Peter Weiss, ktorého si mnohí pamätajú aj ako poslanca Národnej rady SR zo skorých deväťdesiatych rokov, kedy pôsobil aj ako podpredseda parlamentu.

Pellegrini v Trenčíne krstil
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Weiss sa pritom v súčasnosti v kuloároch skloňuje hlavne aj ako potenciálny kandidát na prezidenta s podporou Hlasu-SD. Tieto voľby Slovensko čakajú už na jar 2024.

Pellegrini v Trenčíne krstil
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Viac o téme: KnihaKrstPeter PellegriniPeter WeissIgor AdamecDenisa SakováHlas-SD
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu