Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čo sa stalo? Hlina len nedávno stál vysmiaty na tlačovke SASKY, o pár hodín sa pohyboval už len s barlami

Hlina sa odrazu objavil s barlami. Zobraziť galériu (3)
Hlina sa odrazu objavil s barlami. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Facebook/Alojz Hlina)

BRATISLAVA - Alojz Hlina je už dlho vnímaný ako príklad umierneného konzervatívca, ktorý svojim postojom a názormi až tak zasvietil, že sa zapáčil aj Richardovi Sulíkovi zo SASKY. Ten sa tak objavil na poslednom mieste jej kandidátky a vysmiaty vystupoval aj na lodnej tlačovke na Dunaji zo začiatku týždňa. O pár hodín však už chodil len o barlách. Vysvetlil, čo sa stalo.

VIDEO Len nedávno Hlina vystúpil na tlačovke SASKY ako nová tvár kandidátky:

SASKA predstavuje ďalšie tváre kandidátky (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Operáciu kolena čakal už dlhšie, tvrdí

Hlina priznal, že roky driny a ťažkej práce si vypýtali svoju daň, a tak sa rozhodol zájsť k odborníkovi. Neposlúchala ho totiž noha. "Mal som s kolenom problémy už dlhšie, tak som si bol dnes pospať na operačnom lôžku.  Nič iné operovať nepotrebujem. Svedomie mám čisté. Srdce mám na mieste. Mozog zatiaľ funguje. Koleno mi operovali artroskopicky, rekonvalescencia údajne prebieha rýchlo. Chcem sa týmto aj poďakovať kolektívu Šport clinic, super prístup," napísal v statuse Hlina, ktorý pridal aj fotografiu, kde chodí len s barlami.

Čo sa stalo? Hlina
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Alojz Hlina)

Obmedzená mobilita neprichádza práve vhod, priznal, kde sa zranil

Hlina nie je práve šťastný, že práve teraz je obmedzený na pohybe a dúfa, že návrat k štandardnému pohybovaniu sa prebehne čo najskôr. "Dúfam, že koleno bude čoskoro v poriadku, potrebujem totiž teraz veľa chodiť - dokončujeme pekáreň a mliekareň na Námestí SNP, projekt na Železnej Studničke po “monzúnovom” období dažďov teraz ide na plné obrátky. Mimochodom, koleno mi ruplo práve tam, keď som si zameriaval podbytok strechy budúcej záhradnej reštaurácie," priznal Hlina aj lokalitu, kde ho koleno zradilo už definitívne. 

S manželkou ich čaká aj more

"Tiež by som sa rád rozhýbal, máme toho s manželkou veľa na objavovanie a čaká ma Wing foil v lete na mori," dodal Hlina na záver. Ten len v pondelok oficiálne kývol na ponuku Sulíka vstúpiť na kandidátku SASKY. Hlina rozbehne kampaň z jej posledného, 150. miesta a vzhľadom na jeho politickú minulosť je dosť pravdepodobné, že liberáli ho využijú ako člena aktivistickej kampane v uliciach. Nateraz však nie je nič isté. Zvyšné miesta kandidátky ostali zatiaľ zakryté rúškom tajomstva.

Alojz Hlina
Zobraziť galériu (3)
Alojz Hlina  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: OperáciaKolenoAlojz HlinaSASKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu