Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vražda v Michalovciach: Polícia chytila možného vraha sestričky Eriky (†46)! Chystal útek

Erika O., ktorú zavraždili v Michalovciach
Erika O., ktorú zavraždili v Michalovciach (Zdroj: FB/Erika O.)

MICHALOVCE – Výrazný posun v prípade, ktorý na Nový rok otriasol celým Slovenskom. Policajti zadržali osobu, ktorá je podozrivá z brutálnej vraždy bývalej zdravotnej sestry Eriky. Tú našli dobodanú na ulici. Žiaľ, už mŕtvu. Neskôr vyplávali vďaka videu na povrch hrozivé detaily jej posledných chvíľ.

Video: Brutálna vražda v Michalovciach

Brutálna vražda v Michalovciach (Zdroj: Instagram)

„V súvislosti s prípadom obzvlášť závažného zločinu vraždy, ku ktorému došlo dňa 01.01.2023 v Michalovciach, a o ktorom sme verejnosť prostredníctvom médií informovali,  môžeme potvrdiť, že dnes v skorých ranných hodinách polícia zadržala osobu podozrivú z tohto skutku. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie, vykonávané ďalšie potrebné procesné úkony, nateraz bližšie informácie nie je možné poskytnúť. Urobíme tak hneď, keď to procesná situácia dovolí,“ uviedla dnes hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Košiciach Jana Mésarová.

K ohavnému skutku došlo na Nový rok. Štyridsaťšesťročná zdravotná sestra Erika sa v nedeľu skoro ráno zastavila pri bankomate, kde si vyberala peniaze. Zrejme tam si ju vyhliadol vrah, ktorý ju neskôr zabil. Jej telo objavila na chodníku okoloidúca žena. Erika mala mať na tele až deväť rán, pričom prvú jej páchateľ zrejme uštedril už pri bankomate. 

Zranená a vystrašená žena sa ešte pokúšala ujsť, čo dokazuje aj video, ktoré zachytili priemyselné kamery. Na ňom vidno, ako zdravotná sestra beží a volá o pomoc. V pätách má páchateľa, ktorý ju dobehol a dobodal. Nikto jej nepomohol. Predpokladalo sa, že za vraždou môže byť majetkový prospech. 

Vrah mal mať namierené do Českej republiky

Podľa informácií portálu plus7dni.sk mal zadržaný muž, ktorého polícia podozrieva z vraždy Eriky (†46) spáchať podobný skutok už predtým. Muž je miestny obyvateľ z Michaloviec. Údajne sa pokúšal ujsť z krajiny do susedného Česka. 

Muž má pochádzať z osady a podľa portálu si už raz takto vyhliadol človeka pri bankomate, ktorého neskôr naháňal.

Viac o téme: VraždaPolícia Michalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu