Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dávajte si pozor! Na internetovom bazári s oblečením obrali Bratislavčanku o skoro 700 eur

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Na internetovom bazári s oblečením obrali 41-ročnú Bratislavčanku o 690 eur. Podala preto trestné oznámenie. Polícia Bratislavského kraja o tom informovala na sociálnej sieti.

Žena inzerovala na internete svoje oblečenie. "Na jej ponuku zareagoval neznámy záujemca, ktorý pod zámienkou kúpy tovaru vylákal od nej údaje jej platobnej karty. Keď skontrolovala svoj bankový účet, zistila, že jej odišli dva neoprávnené prevody vo výške 500 eur a 190 eur," priblížili policajti.

 

TOVAR NEPREDALA A EŠTE JU AJ OKRADLI O STOVKY EUR 💸💸💸 ➡ Na útvar v pôsobnosti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Friday, November 11, 2022

Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru Bratislava III prijal trestné oznámenie pre podozrenie zo spáchania trestného činu neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku. Polícia v súvislosti s prípadom upozorňuje ľudí, aby v žiadnom prípade neposkytovali údaje svojej platobnej karty na bazári s oblečením. "Keď predávate tovar, nie je potrebné aby ste zadávali číslo karty, údaje o jej platnosti, ako aj verifikačný kontrolný kód," podotkli.

Viac o téme: PodvodOblečeniePolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu