Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Voľby 2022: Verím, že výsledok bude v náš prospech, vyhlásil Milan Majerský

Milan Majerský
Milan Majerský (Zdroj: TASR – Milan Kapusta)

PREŠOV - Súčasný predseda Prešovského samosprávneho kraja (PSK) Milan Majerský (KDH) verí, že v sobotňajších voľbách uspel so svojím tímom a získal viac hlasov ako jeho protikandidáti. Uviedol to v centrále KDH v Prešove po zatvorení volebných miestností.

"Snažil som sa celú kampaň viesť fér. Už len trpezlivo čakám na výsledok, ktorý, pevne verím, bude v náš prospech, pretože nehrám len za seba, ale za celý náš tím, všetkých kandidátov na poslancov, ale aj starostov," skonštatoval Majerský. 

Spojené komunálne voľby 2022 (Zdroj: Topky/Ramon Leško)

Ako dodal, sledoval predvolebné prieskumy, jeden si dali spraviť aj v jeho volebnom tíme, a práve na ten sa spoliehal najviac. "Chceli sme, aby bol reálny a ukázal nám, či máme ešte v kampani zabrať. Tento prieskum ma favorizoval, preto som možno trochu pokojnejší, ale výsledky vo volebnej miestnosti môžu byť úplne iné, takže uvidíme," uviedol Majerský. Dodal, že podľa informácií, ktoré majú od členov jednotlivých okrskov, bola účasť vo voľbách na úrovni okolo 50 percent.

Okrem Majerského (koalícia KDH, Sme rodina, SaS a Za ľudí) sa o post predsedu PSK uchádzal Ján Bync (nezávislý), Michal Biganič (nezávislý), Michal Kaliňák (Hlas-SD, Smer-SD, SNS, Aliancia), Filip Kuffa (Život - národná strana), Milan Mazurek (Republika), Patrícia Reváková (Národná koalícia/Nezávislí kandidáti) a Ingrid Tomková (ĽSNS).

Viac o téme: KDHMilan MajerskýVoľby 2022
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu