Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Matovič na konci týždňa šokuje verejnosť: Ak ma v parlamente odvolajú, nech sa SaS pokojne vráti do vlády!

Matovič po prípadnom odvolaní v parlamente pozýva SaS naspäť do vlády.
Matovič po prípadnom odvolaní v parlamente pozýva SaS naspäť do vlády. (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Vládne trio pokračuje naďalej v menšinovom vládnutí bez liberálov z SaS. Nemusí však byť ešte všetkým dňom koniec a v parlamente sa zrejme schyľuje k odvolávaniu Igora Matoviča (OĽaNO). Toto nemusí byť celkom nereálne po tom. čo vláda v parlamente stratila väčšinu a na tento krok sa zrejme podujme odídená SaS, ktorý Matoviča označila za hlavného vinníka vládnej krízy. Šéf OĽaNO strach nemá, ba čo viac, dokonca prekvapil. Vraj pri prípadnom úspechu sa môže SaS vrátiť do vlády!

archívne video

Heger skonštatoval, že noví ministri sú kvalitné posily, Matovič si zavtipkoval s kačkou pre Káčera (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Matovič toto presvedčenie prejavil v poslednom statuse, no neodpustil si ďalšie útoky smerom na SaS. "Jeden skorumpovaný politik, ktorý 19 rokov verne kryl všetky Ficove podvody, menom Peter P. sa verejne opýtal, ako OĽaNO zareaguje, ak SaS spoločne so Smerom, Hlasom, ĽSNS a Republikou odvolajú Matoviča," začal status Matovič.

Rišo pre pomstu urobí čokoľvek

Matovič je presvedčený, že ak by k takému odvolávaniu v parlamente došlo a SaS povolá do hlasovania ďalšie hlasy z opozície, podľa neho to preukáže, že s nimi spolupracujú. Navyše to označil za pomstu zo strany Sulíka. "A Rišo pre Pomstu urobí aj nemožné. Chce, chce a chce “vyhrať”," píše presvedčene Matovič.

 

Závisť. Nenávisť. Pomsta Jeden skorumpovaný politik, ktorý 19 rokov verne kryl všetky Ficove podvody, menom Peter P. sa...

Posted by Igor Matovic on Friday, September 16, 2022

Odvolanie ako chladnokrvný fakt, no SaS sa bude môcť vrátiť, prekvapil Matovič

"Tak, čo sa teda stane, ak ma s novými partnermi v opozícii SaS odvolá? Zoberieme to chladnokrvne, ako fakt. Osobne budem rád, že celé Slovensko bude tou chvíľou nielen tušiť, ale aj na vlastné oči vidieť, že SaS je ochotná sa spojiť pre vlastný prospech s mafiou aj fašistami … bez ohľadu na akékoľvek dovtedy proklamované hodnoty," píše Matovič, ktorý na konci statusu prekvapil. "Čiže? Po mojom odvolaní SaS dostane ponuku sa do koalície vrátiť. Bodka," uzavrel.

Viac o téme: OdstúpenieOdvolávanieVládna krízaIgor MatovičSaSParlament
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu