Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Bratislavčania zrejme neverili vlastným očiami: Drucker večeral so Sulíkovou poslankyňou! Teraz vysvetľuje

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky.sk / Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Horúci letný deň, ktorý následne vystriedali búrky, si mnohí užívali vonku na terasách. Veď po dlhom týždni prišiel konečne víkend. Blížiace sa voľné dni do centra Bratislavy "vyhnali" aj politikov. Obyvatelia Bratislavy zrejme ostali prekvapení, keď za jedným stolom v reštaurácii v centre mesta videli exministra zdravotníctva Tomáša Druckera so Sulíkovou poslankyňou Janou Bittó Cigánikovou.

Celé sa to udialo v piatok podvečer v centre Bratislavy. Na Hviezdoslavovom námestí vo vychytenej reštaurácii totiž sedeli dvaja politici - exminister zdravotníctva za Smer Tomáš Drucker (Dobrá voľba) spolu s predsedníčkou zdravotníckeho výboru Janou Bittó Cigánikovou. Obaja si pochutnávali na alkoholickom drinku a jedle s hŕbou zeleniny. A vyzerá to tak, že preberali aj vážne témy. Čo však bolo dôvodom stretnutia? 

“S pánom Druckerom sme sa stretli ako kamaráti, dlho sme sa nevideli. Aj som rozmýšľala, či ísť takto na verejnosť, ale nakoniec som povedala, prečo nie. Preberali sme aj politické témy týkajúce sa zdravotníctva, keďže on je bývalý minister zdravotníctva a ja šéfka parlamentného výboru pre zdravotníctvo. Zaujímalo ma, aký má k tomu celému postoj. Viac, ako politiku sme rozoberali zdravotnícke, ale aj súkromne témy,” povedala pre Topky.sk Jana Bittó Cigániková. 

Bratislavčania zrejme neverili vlastným
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Archív Jany Cigánikovej)

K stretnutiu sa Cigániková vyjadrila aj na sociálnej sieti. "Tomáša Druckera - bývalého ministra zdravotníctva som spoznala ako jeho opozícia. Vždy som oceňovala jeho prístupnosť k iným názorom a konštruktívny tón. Paradoxne, až neskôr, ako koaličná poslankyňa som pochopila, že to vôbec nie je samozrejmé. Postupne sa z nás stali priatelia, dokonca bol aj na mojej svadbe, či narodeninách a niekedy sa stretávame. Aj včera. Napriek rozdielnemu politickému domu aj niektorým názorom som vždy zvedavá na jeho pohľad na dianie najmä v zdravotníctve," uviedla.

Ako dodala, práve oni dvaja sú dôkazom toho, že dvaja ľudia dôkážu mať dobrý vzťah aj napriek tomu, že na veľa vecí majú iný názor. "Na druhej strane, Igor Matovič je dobrý príklad toho že sa aj s ľuďmi z koalície môžu vzťahy tak zhoršiť, lebo sa k nim nespráva ako k partnerom, ale ako k nepriateľom na život a na smrť," uzavrela. 

 

PRÍJEMNÁ DEBATA AJ NA ZDRAVOTNÍCKE TÉMY 😊 Tomáša Druckera - bývalého ministra zdravotníctva som spoznala ako jeho...

Posted by Janka Bittó Cigániková on Saturday, August 20, 2022

 

Viac o téme: VečeraBratislavaTomáš DruckerJana Bittó Cigániková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu