Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

V Bratislave budú počas piatka a soboty viaceré obmedzenia: Premávku bude riadiť polícia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Bratislavská polícia upozorňuje na obmedzenia v hlavnom meste počas víkendu, a to v súvislosti s plánovanými kultúrnymi podujatiami. Opatrenia sa plánujú od piatka do nedele (10. - 12. 6.) v areáli Národného futbalového štadióna a jeho okolí, ako aj v priestoroch Národného tenisového centra a priestoroch výstaviska vo Vlčom hrdle v Bratislave. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti s tým, že prijala opatrenia bezpečnostného charakteru.

"Vodiči by mali počítať od piatka s operatívnymi dopravnými obmedzeniami, v závislosti od aktuálnej dopravnej situácie, v úseku od križovatiek ulíc Vajnorská – Bajkalská až po križovatku ulíc Trnavská – Bajkalská," ozrejmila polícia.

Výnimky pre MHD, prímestskú dopravu a taxíky

V sobotu a nedeľu v čase od 12.00 h až do skončenia podujatí nebude podľa slov polície možný pre motorové vozidlá prejazd z Vajnorskej ulice na Bajkalskú ulicu. "Výnimku budú mať vozidlá taxislužby, mestskej hromadnej dopravy a prímestskej dopravy," poznamenala polícia. Uzatvoriť sa má aj Kalinčiakova ulica v úseku po Národný futbalový štadión. Obmedzená premávka bude aj na Príkopovej ulici, na ktorú bude povolený vjazd vozidlám dopravnej obsluhy.

Policajti budú riadiť dopravu

"Dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením a premávka bude usmerňovaná hliadkami dopravnej polície. Vodičov žiadame, aby sa riadili pokynmi polície a zároveň zvýšili svoju pozornosť," podčiarkla polícia. Vyzvala občanov, aby počas bezpečnostných opatrení rešpektovali pokyny prípadne výzvy polície a boli ohľaduplní voči ostatným občanom.

Vstupenky na LOVE STREAM nájdeš aj na www.predpredaj.sk:

SOBOTA (headliner DUA LIPA) a NEDEĽA (Headliner RED HOT CHILI PEPPERS).

Viac o téme: DopravaVíkendPolícia ObmedzeniaBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu