Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Tvrdé slová poslanca Žiaka: Civilná žaloba na Blahu! Neuveríte, kam chce poslať vysúdené peniaze

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Zavaril si? Reč je o poslancovi Smeru-SD Ľubošovi Blahovi, ktorý koncom minulého týždňa poslal poslancovi za SaS Miroslavovi Žiakovi jasný odkaz. Nechce ho totiž poslať do Leopoldova, ale do Bratislavskej ZOO, pričom ho prakticky nazval bezmozgom. Žiak však buchol do stola a povedal si dosť. Na smeráka totiž podáva civilnú žalobu.

Celé sa to začalo ešte v nedeľu 24. apríla, kedy Blaha zverejnil status. V ňom nazval poslanca za SaS Miroslava Žiaka či Milana Vetráka z OĽaNO neandertálcami, pričom Žiakovi poslal jasný odkaz. „Poslanca SaS Žiaka poprosíme neposielať do Leopoldova, ale rovno do bratislavskej ZOO - ľudia majú právo spoznávať živočíšny druh, ktorý dokáže fungovať bez akejkoľvek prítomnosti mozgu," píše sa v statuse. Práve toto konštatovanie však Žiaka postavilo na nohy a rozhodol pre rázne krok – na Blahu podáva civilnú žalobu!

VIDEO Miroslav Žiak podáva na Ľuboša Blahu civilnú žalobu

 

Tvrdé slová poslanca Žiaka: Civilná žaloba na Blahu! Neuveríte, kam chce poslať vysúdené peniaze (Zdroj: FB / Miroslav Žiak)

A to na ochranu osobnosti a o náhradu nemajetkovej ujmy v peniazoch. Blahovi pripomenul, že je členom MENSA, čo je skupina ľudí, ktorí majú IQ nad 130. „Budem od neho určite žiadať ospravedlnenie na jeho facebookovej stránke, aj náhradu za nemajetkovú škodu, ktorá bude znamenať istú finančnú kompenzáciu. Všetky tieto peniaze, ktoré od teba vysúdim, milý Ľuboš, pošlem ukrajinskej armáde, nech si nakúpi zbrane a nech tých tvojich červených ňokov pošlú z Ukrajiny domov,“ povedal na záber Žiak.

O Žiakovi písal v bode 7.
Zobraziť galériu (2)
O Žiakovi písal v bode 7.  (Zdroj: FB / Ľuboš Blaha)

  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu